=(

Usch fy och blä, det blev ingen utgång för mig idag:( jag hade lite ont i halsen igår och idag under dagen poch så när jag kom hem från stan (hade fikat med min storasyster Emelie) så mådde jag jätte dåligt halsen bara sved så kollade jag tempern och hade bara ytte pytte feber alltså på gränsen till och sen två timmar senare så hade jag riktig g´feber:( så nu ligger jag här i min säng och dricker te., I min nya fina PJ! som jag fick av syrran i tidig födelsedags present...skit söt dene  mörk lila med spöken på så står det ''Are you afraid of the dark?'' haha och så håller dom i stearinljus som lyser i mörktet och det gör spöket på tröjan oxå skiiiiiiiit söt och skön  e den=)


den e från topshop för er som vill veta...TACK SYRRAN!<3<3

Nej nu är det dax för den här sjuklingen att sova, gonatt<3

bilder från fikat igår med hannah!

jag glömde lägga upp lite bilder från gårdagens fika med Lizzie<3




Den jätte goda kakan som ser möglig ut.=)

hahah ABSOLUT INTE den bästa bilden på mig men jag e ju inte photogenisk...jaja den bjuder jag på=)

*peace*!

Before i go

juste jag glömde tacka min Hubbie för låten <3
Du e så söt att du tänker på mig när du hör den, och att jag får vara din ''African prize'' <3<3

tröttmössa

Nej nu e hunden rastad och nöjd och jag är avsminkad och glad, så jag tänkte faktiskt vara så duktig och gå och lägga mig redan nu.



GodNatt mina sötnosar!

sorry ladies...

hahah ledsen mina kära läsare men nu är det så att jag fick tag på den sista kornblåa mockajackan i liten storlek i solna! HA! hihi jag har nästan dödat mig själv för att hitta en som satt snyggt och det gjorde jag idag på kära hm, blev sjukt glad, hade prövat en exakt likadan från bikbok men den ahde skit stora axelvaddar (jag vet att det är fokus på axlarna som gäller i höst, men det e BUTTUGLY) och sedan har jag prövad en liknande från topShop men jag ville ha den där kaxiga mc looken med krage och sne dragkedja inte bara dragkedja (för en med bara dragkeddja har jag ju redan fast i beiget) och så idag hittade jag DEN hängandes där och jag tänkte a men visst dene  väl slut i 34....Men NEJ!!! hahahah jag triumpherade och fick tag på den sista=), ledsen mina gullisar men den finns säkert (eller inte) någon annan stans......


haha lite oberädd bild men orkade inte ta en ny=)

UNDERBAR!

ja ni annars har jag ju inte gjort mycket städat mitt rum, jag köpte en ring och två söta hår klämmor med paljetter och fjädrar jätte fina va dom...
här e ringen:

Den e från ''Gina'' och nej jag vet att den inte är någon nyhet, men jag har tyckt att den e snygg väldigt länge....

Sen mötte jag hannah och vi tog oss en fika på EH, det blev en blåbärsCookie och en Chai latte fför mig samma för hannah fast en apelsinjuise istället=)
sen gick jag bara hem och nu sitter jag här ska ut med licious... nej nu drar jag..

NEJ juste haha  alla har ju börjat med den mest patetiska formen av bloggande( Video bloggning) allt mer och mer, asså det e ju så patetiskt så det e sjukt, sitta och prata med sig själv (kameran) om inte ett skit men många pinsama pauser som man fyller ut med ''EHH'' eller ''Mhm* tusen gånger under videon, hahah fy fan för VBloggar!

Peace!<3

Min onsdag.

ja min onsdag började med skolan dårå, det va nice, jag har ju så extremt Tjill schema så det är nästan så att jag blir avundsjuk på mig själv=p
Jo juste idag fick jag veta att på onsdagar och fredagar ska jag ha lektion med 2:orna efter som att jag redan läst de flesta kurser i 1:an så jag ska läsa kultur och stilhistoria och textil färg och form nu redan i ettan, men det blir bra=) imorgon så har jag nog världens mest Glitziga dag, jag börjar kl 10.15 har en lektion( fackteckning) och sen slutar jag  klockan 11.40=) haha bra va :P bara jag får den underbara dagen på mitt schema.

jaja nog om detta, efter skolan åkte och min madre till kista för att äta lite mat med familjen Ericsson, för mig blev det den undrebart goda Pasta Regina, SJUKT GOD!!!!  sen bar det vidare till Stinsen och jag gjorde någonting väldigt kil:) gissa vad?:P hahah ja jag har shoppat, fast extremt lite.. jag köpte faktiskt en tidig födelsedags present till mig själv, eller nja inte precis jag fick pengar i tidig present av mina älskade morföreldrar för att köpa någonting kul/fint till mig själv och det blev ju SJÄLVKLART ett bar skor..fina sådanna oxå, ett par svarta höst stövlar, och sen köpte jag vanliga svara tights och ett bar paljette tights oxå kanon kul! Tack mormor och morfar<3<3<3<3<3<3<3<3

 visst e dom fina=) jag e super glad....tack åter igen mormor och morfar, älskar er<3<3

nej nu ska jag sova, natti natt mina älsklingar<3

..

ja ni just nu sitter jag i min säng och trycker i mig godis medans jag tittar på SYTYCD! Så jävla bra, fy fan jag vill inte att någon ska åka ut, av killarna gillade jag Jason mest men han åkte ju ut förra veckan så av dom som e kvar gillar jag Ade och Brandon och av tjejerna så ska Kayla vinna så e det bara hon e så grymmmmm! nej nu ska jag hämta min Bonaqua citron.

Berättar lite senare om min onsdag=)

God natt!

Nu ska jag sova lite people....hörs imorrn<3


Peace!


Shoppaloss förståss!!!!

hahah stavningen suger ju lika mycket som vanligt men jag kör på=)
ja, både igår och idag har jag Shoppatloss, men konstigt nog så har jag pengar kvar:) hahah jag har ju inte kunnat köpa allt jag vill va bara för att jag fyller år nästa vecka... och då tycker mamma att det är dumt om jag köper något jag har önskat mig. Men va fan det finns ju annat glitzit där ute i butikerna.... ahhaah juste ''Glitzit'' e mitt nya ord, pass it around:P haha
nej men annars har jag inte gjort mycket idag varit i skolan och sen stan, likadant igår.
imorrn blir det skolan och lunch med grabbarna från Lövströms (gamla klass kompisar från stadshagen) efter skolan ska jag nog ta tag i mitt rum som är i akut need of cleaning!!!!!!!!!!

Här e lite bilder på mina glitziga fynd, haha:







 


(Party like a Rock Star)

 

jag vet det blev inga skor men jag har önskat mig typ alla jag vill ha,(kommer säkert inte få alla  men då vet jag vilka jag kan köpa sen) hihi:)

God morgon

alla glada, ja jag tänkte berätta ölite om min fredagskväll.. Jag skulle grilla med Pedro and the gang, men jag va så jäklans trött efter skolan så jag gick bara hem för att vila lite. Sen kom Maria förbi en stund och vi snackade lite och sådär, efter det så åkte jag och mamma till Kista för att äta på Freddy's (La piazza) med familjen eriksson         (inte patte:(, villket va trist) ja vi åt gott och skrattade lite. Sen va det änligen dax att åka hem (skönt va så trött) men i bilen så slog jag typ över från trött till ÖVER trött och då får jag lika mycket enegie som en duracell-kanin (sjukt) och efter som att vi skjutsade Angelica,Felicia och Lisa till solna där dom skulle på fest hemma hos Johan, så frågade Felicia om jag ville följa med, jag trodde att hon skämtade för jag hade jätte tråkiga kläder på mig och gammalt smink, men nej. Så va vi hos Johan, och det va kul. Lisa Deras kompis va super trevlig och roliga=) och alla andra va oxå roliga. Vi stannade tills Angelica skulle dra vidare till Ego och Jag följde Felicia till T.Banan.. Jag hade helt enkelt en kul kväll=)=)
Tackar!

Just nu har jag typ precis vaknat ska duscha och sådär sen bär det av till landet(mormor,morfar) och äta middag (surströmming) *MUMS* hahah jag vet att alla typ hatar det men inte jag =) dete  supergott....
Dom bor typ 30min från södertälje, mellan Gnesta och mariefred, det heter lövhagen-laxne hahah mysigt ställe mitt i skogen=)
kommer hem på söndag igen kanse uppdaterar där ifrån på morfars sega dator=)

C YA'LL<3<3

Så va det avklarat

ja nu är äntligen första dagen i skolan avklarad..*pust* Det gick bra inga problem alls det va ju lite stelt i början men det är det ju alltid..men det verkar som en bra klass, fast..... en klass på 17 brudar ja jag vet inte vi får se hur det slutar, det lär ju bli ganska kattigt om jag säger så, vi vet ju alla hur brudar är. vi e 2 klasser i 1.an (ja jag har gått om, bytte ju linje så jag hadde inge val) och i min parralell klass går det en kille. jag som trodde jag skulle bli ensam 92.a, så blev ju inte fallet, det e 2 till som gått om fast tidigare i typ grundskolan.
Schemat va skit najs, börjar halv 9 varje dag och slutar kl kvart över 2 alla dagar utom måndagar och fredagar då jag slutar kl 4...men eftersom att jag redan har läst grundämnena(SV.A, ENG.A och MA.A) så slipper jag ju dom i år, och dom lektionerna ligger på mogonen och på eftermiddagen så jag får antingen sov morgon eller sluta tidigare så det är jätte skönt=)

Vi ska börja med sömnadskurserna redan på måndag, det ska bli extremt spännande, den här terminen ska vi typ bara sy kjolar, hahah det har jag ju redan gjort men det ska bli kul endå.

nu komm lillebror hem med filmen ''Torkel i knipa'' hahah  den e ju för bra! *Fuck off and die, du e för ful för mig och din morsa går för en hundring, bejbie vad vill du ha....lalalalalal* hahah skön film det där.

Nej nu ska jag skynda mig och åka till Maria(mitt handra hem, enligt min mor)
Peace out people!

Fy

fy fan imorrn börjar skolan igen, jag är inte ett dugg nervös har bara en sån fet jä'vla ångest....usch vill verkligen inte gå i skolan. jaja nu ska jag sova lite, ska ju upp till skolan imorrn *BLÄÄ*

some guys just can't handle Vegas

hahahahahhahaha nu är filmen slut och jag ska sova, men innan jag gör det ville jag bara skriva att Den va så jä'la sjukt rolig,det va precis vad jag behövde... hahahahhaha sjukt kul, sjukt kul!



AHAHAHAH.....skrattar best som skrattar sist:P

nej nu

ska jag faktiskt trycka i mig ''lite'' smaskig Ben&Jerry's glass och titta på en film, sen ska jag sova....


Chunky monkey is the BEST! me loves<3<3

Fuck'em

I'am so done with boys, Boys are so stupid!


jag e så trött på den här skiten med kllar alltså, dom förstår ju ändå aldrig ett skit! och värst av allt e killarna som beter sig som 14åriga brudar, fy fan! give it up dude, man kan inte hålla koll på vad den andra gör 24/7 så sluta försöka.......gaaaaah! ne vet ni jag e så upprörd just nu att jag inte kan förklara klart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

one last word FUCK'EM!!!!




inte förvånad

ja ni nu har jag varit hos maria och myst lite, vi kollada på den allt för sjuka filmen Brüno, hahah han e ju för störd=)
nu är jag hemma och har precis ätit lite middag.. och tittar/tittar på SYTYCD bästa!!

ja detta va min middag, nej jag försöker inte banta, men nu är det så att jag har en 10årig lillebror som för det första äter som en fullfuxen karl om inte mer, och för det andra tror att han e den enda som ska äta, så när jag kom hem så hade han ätit upp allt:/ jag är inte ett dugg förvånad.
så min middag bleb en skål med vanilj yogurt med lite fryta bär(Felicia jag snodde din lunch:P)

jag blir lite ledsen varje gång jag kollar på SYTYCD för jag saknar dansen, dansa var liksom hela jag, och nu finns det inte kvar, och jag tror inte att jag kan börja dansa igen för mycket dåliga minnen:( men jag saknar det det gör jag verkligen....

okey it's official!

I can't F*ucking sleep!!!!! shit jag kan verkligen inte somna klockan e lite över 04.00 och jag sitter fortfarande vaken, har vridigt och vänt, det är för varmt för kallt, jag e kissnödig........FAN jag e skit trött men kan verkligen inte somna=(

usch jag hatar sånt här, funtar på att väcka mamma och klaga men hon ska jobba imorrn/idag så hon blir nog bara förbannad, jaja jag ska gå på toa för 1000gng och sen försöka sova igen=/

Wish me good luck!

hejsan

tja, förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte gjort någonting kul idag så jag kände inte att det skulle vara så kul att läsa om min helt alldagliga dag, jag har färgat håret varit med min syster och min ''syster'' sen träffat Maria..

Nu ligger jag i sängen med datan i knät och tittar på paradisehotel.dk skiiiiiiit bra, kan knappt bärga mig tills den svenska versionen börjar=)


När det är slut ska jag titta på G.I Joe med heta Channing Tatum, jag säger bara *MUMS MUMS MUMS* ögonorgasm..hahah...sov gott<3



Seet dreams ;)

Tjena tjena

tja alla glada, idag mår jag helt ok med tanke på vad som hände igår, det va ju absolut inte bara mig det hände såklart, men jag klarade mig hyffsat bra, igår hade jag ont i lungorna och idag har jag haft ont i alla leder och muskler i kroppen och på toppen av det så fick jag en svullen kota i nacken villket jag fick när jag svimmade sisst, så jag hade turen med mig en gång till och klarade mig ifrån en hjärnskakning. har pratat med de flesta från igår och är GLAD att höra att alla mår bra=) *SKÖNT*

Ja ni idag har jag faktiskt inte gort mycket, jag har varit med maria och Carro och sen gick jag hem till maria och kollade på film med hennes bror,mamma och jossan(marias brors flickvän) Det va mysigt=)

nu sitter jag bara i sängen och frossar smågodis och tittar på Standup saturday reprisen på comedy central, väldigt kul=)

Ne nu e reklamen slut, jag skriver någonting litet innan jag somnar.... peace<3

I'am Alive

Fy fan jag är fortfarande i chock! jag är bara glad att jag fortfarande lever.. som många ev er kanske redan vet så va det någon idiot som kastade en tårgas bomb mitt bland publiken och ja jag va där. Först fattade jag ingenting, sen började folk puttas hysteriskt och så skrek någon SPRING och så kom röken, och jag som typ har astma, mina lungor drog igen direkt och jag fick absolut ingen luft och gasen sved i både halsen och ögonen. alla knuffades och sprang hysteriskt så jag ramlade och blev typ ner trampad men av något mirakel så klarade jag  mig....

Det låter ju helt sjukt och på hittat men det är sant och jag är glad att jag lever!

Jag e ju inte den bästa på att förklara, men ni som va där förstår vad jag försöker beskriva. och ni som lyckligtvis inte va där, tänk er en film, typ en krigsfilm och att någon precis har kastat in en handgranat i  lägret där soldater gömmer sig...så va det idag i kungsan, FY FAN återigen jag är i chock. Tänk om jag hade dött! usch.....

Hoppas ingen dog! och det jag undrar är vem F*AN va IDIOTEN!!!!!!! som kastade Tårgasbomben bland en massa ungdommar och barn?! vem kan ha en anledning till det och vad skulle det vara isåfall? elller tyckte personen att det skulle vara en kul grej? alltså folk blir ju allt mer störda i huvet.!!!!

Nu har jag precis ätit lite pankakor och ska försöka sova, god natt och hoppas att ingen av er blev skadade, jag har bara ont i mina lungor och lite i höften, men inga större skador, det går över...Puss och kram<3<3<3

Sorry

Förlåt för uppehållet men jag har inte hafft någon ork efter GBG, Festande och jobb. Göteborg va skit kul=)
(bilder finns på face) och Pedros 18års fest i lördags va super kul! har inte haft så kul på riktigt länge.
av de dagar som gått av veckan och de som kommer har det bara varit Jobb jobb och mer jobb... Trist men man ska ju inte klaga på pengar liksom=)

Imorrn blir det jobb igen och sen middag hos Maria med flickorna, det ska bli trevligt<3

Idag efter jobbet så fick jag för mig att göra någonting to cheer me up, efter den sega dagen jag haft(vill inte gå in på saken)
Så jag fixade lite manikyr=) och jag blev riktigt nöjd faktiskt det blev en variant av fransk manikyr i rosa och guld glitter....

   fiint va? =) jag e nöjd iallafall

och om ni undrar över mitt snygga plåster så e det ett ''design'' plåster hahahhahahaha :P



där har ni det!

Ne nu ska jag sova! natti natt<3

Tänker på dig Pääätttii<3



tänker på dig Patricia!
Wifey saknar sin husband<3<3<3

Våran bröllops låt=P

Nillie@GBG

hej alla glada nillie här DIREKT ifrån GÖTEBORG!!!!
Jag och hannah har haft det riktigt trevligt idag och imorrn blir det Liseberg.

Först satt vi ju på tåget i 5 jä*la timmar, men det gick ok vi kollade på film ''17 Again'' Den va riktigt bra=) Zac e ju så snygg ( Speciellt med bar över kropp) haha....
  

Sen när vi väl kom fram till GBG så va det hur varmt som hällst och det va bara direkt till Vandrarhemet och byta om=)
Så vi fixade oss lite quick och drog in till ''Nord stan''' för att äta lite finare=)
(Avenyn blir troligtvis på fredag) Vi gick till en jätte mysig restaurang som hette ''Palace'' där vi åt och drack gott..
 
Sen blev det lite Latte oxå*MUMS*


Efter det gick vi runt lite i stan och kollade lite, sen köpte vi snacks och lite gott å dricka=)
och tog spårvagnen tillbaka till Vandrarhemmet där vi satte oss på terassen
 
Lite skojj med fläkten på rummet=)

hahahha!!!!!!!


Sen finns det ju ungefär en miljon bilder till men jag orkar inte lägga upp dom ikväll, nu ska vi slagga som skrivet tidigare så blir det Liseberg imorrn, så det blir en tidig morgon och en sen kväll<3<3<3


Peace out från Nillie och Lizzie@GBG!

''ALLA HETER GLENN I GÖTEBORG'' =p

Så va man Gaddad!

Ja ni nu har jag tatuerat mig=) Och jag tror att jag hade skrämt upp mig själv alldeles för mycket! För det gorde inte alls speciellt ont, klart det kändes och på vissa punkter sved det till rejält men annar va det ingen större utmaning faktiskt=)

Det tog ungefär 1tim och 15/20min och gick på  800kr..
jag blev riktigt RIKTIGT nöjd=)=)=)









inte de bästa bilderna men där har ni den :D:D

nu ska jag ut! bye<3<3

Next

Det här va tydligen filmen som jag valde helt av misstag:


Den va faktiskt riktigt bra.(villken tur)

Det e tydligen en gammal film hade premiär redan 2007:/ jaja jag e väl lite efter jag som brukar vara så insatt i film världen har missat den här.

Lite om filmen:
Chris Johnson (Nicolas Cage) har en hemlighet som plågar honom; han kan se några minuter in i framtiden. Under hela sin uppväxt tvingades han att genomgå olika medicinska undersökningar och för att slippa undan fler experiment lever han nu ett undanskymt liv som magiker i Las Vegas. Men när en terroristgrupp hotar att avfyra kärnvapen mot Los Angeles blir han uppsökt av FBI agent Callie Ferris, som ber om hjälp för att undvika katastrofen.

Ni son sätt den vad tycker ni?
Ni som missat den som jag, borde se de =)

Trodde jag ja! hahaha

hahahahhahaha jag som trodde att jag hade tankat ''i love you man'' men nu när jag satte på filmen så va det någonting helt annat, men ingen aning om vad filmen heter eller handlar om men jag kollade en bit och den verkar bra så jag ska kolla klart på den och se vad som häänder:)

Film dax

nu har jag precis ätit lite  pizza *MUMS*, och ska precis slå på en film. ska se ''I love you man'' hoppas den e bra=)


Mcket nervös!

Nu är jag mycket mycket nervös inför imorgon:S

Men nu är jag iallfall elt hundra på vad jag ska göra och det får ni se när tatueringen e klar....=)

Ska vara i studion kl 18.00 imorgon...Usch det kommer göra så himmla ont:S fast jag har ganska hög smärt gräns säger min naprapat. För varje gång mitt knä hoppar ur led så klarar jag av att trycka tillbaka det utan att svimma, och tydligen är det inte många som klarar. Alltså det gör ju sjukt ont så man skriker och tårarna sprutar men iallafall.

Vi får se hur det går imorrn:)

TTYS...Nillie<3<3

Igår!

Hej alla glada, ja ni igår gjorde jag inte sådär jätte mycket, jag va is tan med Patte och tog en fika, sen gick vi och mötte upp våra föräldrar och några till på någon liten mongolisk restaurang på vasagatan. Där satt vi ett tag, sen drog vi till Fridhemsplan och mötte Tom och Danne, som inte heller gjorde ett skit... hahah senare på kvälle gick vi alla hem till Gaynor(Niklas) och badade jacuzzi som va siktigt kul=)

Nu ska jag städa lite i mitt rum och sen gå och lägga mig i parken, passa på medans det e sol=)

tjenare!

förlåt att jag inte skrev någonting igår men jag ahde fullt upp. jag va ju och bokade tid för att tatuera mig och eftersom att han precis hade fått en avbokning så fick jag tid redan nu på måndag:S jag är super nervös...Men det ska nog gå bra..

Sen på kvällen gick jag, patricia, Michel, Karlsson och robin på bio. Vi såg sommaren med göran men den va inte alls bra :( trokigt tyckte jag för jag trodde den skulle vara skit kul....:/ *Besviken*


aja under hela bion hade jag världens jäkla huvudvärk, så när jag kom hem så tog jag en Citodon istället för en ipren (Citodon fick jage fter jag operaret bort halsmandlarna) så det är en riktigt stark tablett... sen tog jag en kopp med buljong och gick å la mig, det va min fredag kväll hahah...

Nu ska jag dra in till stan och träffa Patricia...

TTYS...Nillie<3

RSS 2.0