Vet inte hur!

många gånger jag tittat på denna video! garvar lika mycket varje jävla gång! så sjukt klockren att jag DÖÖÖÖÖR av garv! XD Otroligt kul! hahahhahahahah, Go strippan GO! hahah loves it!


Nillie@WORK

Tjena mittbena sitter här på jobbet och lyssnar på ljudfiler och knarkar vatten hahah har hoppat av kaffet  bra va!!!
jag och Mirre har nämligen börjat träna och går efter ett mat schema! hhah ja jag vet hur knäppt det låter eftersom att jag är ett FATAS!(därav träningen :P)  nej men jag äter ju hela tiden, även när jag inte är hungrig så små äter jag på något skit, jag äter aldrig frukost eller frukt, hahah och jag har inte tränat någe på över 1ÅR!!!!

Men nu ska det bli andra bullar! (nej inga bullar för mig:P) hahaha (gosch i really  have a bad sense of humor:/)

Jag och Mirre tränade faktiskt en hel timme igår riktigt duktiga va vi, vi strechade och allt! efter åt så gick vi hem till henne och åt lite mellanmål det blev keso och avokado på ett jätte gott grovt bröd=) det va riktigt gott..
Jag trodde att jag skulle ha träningsvärk idag men ickasanicke! har inte ont någonstans:/ kan bero på att min kropp varit så van vid hårdträning (pga dansen) eller så tog jag inte i ordentligt (fast det gjorde jag:S) Men men, vi ska träna idag igen efter middagen.

Direkt efterjobbet ska jag till läkaren och få någon slags ''sol/ljus-behandlin'' det ska bli intressant, (jag har atopisk hud, villket innebär att jag är väldigt känslig emot kyla, hahha jag vet jag vet låter helt påhittat men det e sant, och det e skit jobbigt, man blir jätte torr på vissa områden och det blir rött och irriterat och kliar som satan och eftersom att jag har så mörka pigment oxå så får jag som mörknande fläckar på kroppen, mest på skulderblad,nacke,nyckelben och hals! och som jag sa så kliar det som SATAN skit jobbigt är det)

men men nog om detta långa inlägg, nu ska jag jobba vidare!

PEACE!


innan jag sommnar så...

Tänkte jag lägga upp en video på jason derulo-in my head......ÄLSKAR videonlåten är helt ok men VIDEON!!! <3<3 älskar videos som är lite enklare...


In My Head

JASON DERULO | MySpace Music Videos

WORK IT OUT!

Nu ska jag dra och träna lite med mirre, hörs senare=)


PEACE

Sum-10

hej på er mina söta läsare=) jag tänkte skriva en liten ''To do list'' inför sommaren/10.....innan jag drar iväg och möter min kusinVitamin..

(listan är inte iordning)

1.Spanien med Mirre<3

2. SHOPPING! ofc hahha

3. Festa, fika, grilla, och en massa kvälls mys (A)

4. Pier pressure festival! i GBG med Maria!!!!! (eventuellt, men troligen) tagggggad!
http://www.pierpressure.se/ 

5. (Om jag har pengar) London med Vickeli<3

6. KRYSSNING! hahah klart det blir en kryssning i sommar oxå, det är liksom tradition nu<3

7. Sola och ''bada'' jag är en riktig badkruka så jag brukar bara doppa mig hihi(A)

8. ÄNNU MER SHOPPING!



Så där har ni min to do list för sommaren10 hahha får ta och cheka av den i slutet av sommaren oxå, men jag vill att sommaren ska gå så fort som möjligt, och gå över till höst igen hahha tråkigt jag vet men då fyller lilla jag nämligen 18!!! och ska dra till GBG med hela gänget=) hihi<3


Vad ska ni göra i sommar?

PEACE!


glömde totalt!

hihih förlåt hät kommer en bild på mig med linserna=)



hahah ni får en sånnhär bild som e så otroligt snyggt klippt hahah för jag blev så ful på bilden, men där ser ni iallafallh ur linserna bleb?! vad tycks?
och nej jag är inte skelögd, ser bara ut så på bilden hahah.


hahah juste kolla in den här sjukt stora tändaren vickan fick av carro (från thiland) hahahah så jävla roligt!XD



btw ÄLSKAR vickans hårfärg!<3<3<3<3

PEACE


söndag

tjenna tjenna mittbena:P nu har jag precis målat mina naglar, det blev snyggt haha helt oviktig info för er men ändå=) (A)

idag vakanade jag upp hos min syrra med alla kläder på:S somnade tydligen va helt död, men iallafall vaknade kl 10 gick hem kollade på en film, sen började jag kolla på shutter island men tydligen somnade jag haha jag som tyckte jag va så duktig som gick upp kl 10 typiskt hihi, vaknade vid kl 16.00 då Vikeli ringde och sa att jag skulle följa med henne på bio och käka lite så det gjorde jag och eftersom jag inte hade några pengar så va hon så SÖT och bjöd mig=) vi hade det jätte mysigt men det har vi ju alltid<3
vi såg alice in wonderland 3D SÅ JÄVLA BRAAAAAAAAA!<3 den va sjukt bra, trodde jag faktiskt inte,  och vi ska inte äns snacka om hur bra Mr.Depp va i denna film har inte sätt en bättre ''mad hatter'' åh den va super bra, nej nu ska jag slå på en film.

''Spon'' hahahahhahaha (vickan u know) <3

FREDAAG!

Yes nu är dret fredag för er som missat det hahaha :P just nu sitter jag och käkar, ska möta upp mirre och hannah.k och åka till Vickeli på lite mys/chill krök=) hör av mig imorrn...


ps har mina nya linser dom va jätte fina en naturlig grön färg, lägger upp en bild senarer=)

PEACE!

Alltså!?

hhahha jag gillar lady gaga's låt telefone (mer en beyonce's videophone) tycker faktiskt den e bra, men herrewgud har ni sätt videon? hahahah Det är nog den konstigaste musik videon jag sätt! Den kommer ju få pris alltså hahahahhaa.....Här har ni den mina änglar =)


För er som missade

hahha för er som missade, melodifestivalen. SYND! hahah nej men det jag syftade på va Salem al fakir's piano byte :O jepp jag såg det ville inte tro det men det va helt sant! hahah har totalt glömt att skriva om det!

Salem ställde sig upp min under låten och in kommer en söt liten tjej (ser det ut som till en början) hahah och tar över pianot men vem va denna tjej om inte haha våran älskade BJÖRN GUTAVSSON! yes hahah med brun peruk och glasögon så söt att jag dör! hahahaha det va jätte många som missade det totalt måste faktiskt vara ärlig och säga att jag heller inte la märke till det förns snabb reprisen :O hahahahah
Men det va ju faktiskt lite skojigt =)



hahahah jag DÖÖÖÖR!!!! <3


If you cant please me, i know someone who can ;P

alltså denna låt är så rätt, på alla möjliga sätt hahah, Älskar den så enormt mycket....Helt jävla klockren!


I dont want it all the time,
but when i get it i, better be satisfied
so give it to me right,
or dont give it to me at all

I dont think you understand,
how real it is for me to find a man who thinks he can,
so give it to me right,
or dont give it to me at all
(yeah, yeah,yeah)

On time, on time, i expect you to be,
all mine, all mine
Baby in my fantasy, you cant get it right
Then just forget me.
No ways ok, for you to go around,
Uh Uh today you better make a touch down,
you know what i like, wont you except it.
(ooooh)

I dont want it all the time
but when i want it, you better make me smile
So give it to me right,
or dont give it to me at all.
I dont think you understand,
If you cant please me, i know someone who can
so give it to me right,
or dont give it to me at all
.




Klockren!

tänkte

bara att jag skulle ändra lite från mitt tidigare inlägg. där jag skrev att jag beställt gråa linser:S det hade jag gjort men såg nu att beställningen inte gått igenom (skrev lite fel på min mors personnr) haha men jag ska beställa om nu här på morgonen men tror ni inte just dom va slut då?! så jäkla typiskt tror det hade varit ganska coolt bed gråa linser på mig. men senare i sommar kanske? ;) Men det blev ett par gröna, inte de jag brukar ha för de va oxå slut men ett par andra , de ska nog bli bra, tänkte blå men dom har en tendens att bli turkosa på mig och då ser jag ut som en galning, plus att min hudfärg e lite oliv så jag passar ganska bra i gröna ögon och i färgen grönt överhuvudtaget (om man får säga det själv haha) jaja nu ska jag fortsätta jobba, är ju ledig från skolan idag så jag jobbar istället (trist, men behöver the money)

P.S har mitt fina H.I.M halsband på mig idag igen, känner på mig att jag kommer ha det på mig nästan varje dag, precis som mitt peace armband=) (A)


Tråkiiigt

jag har sjukt tråkigt har varit ledig hela dagen för bvi harhaft utveckligs samtal i skolan (som btw gick bra) så jag ahr faktiskt varit dktig och pluggat idag :) *STOLT*
men nu har jag så tråkigt.....miyy H.I.M halsband kom i brevlådag igår väldigt fiiiiint<3  jag har beställt ett par gråa linser, hahah yes jag sa gråa! brukar ju ha gröna men tänkte pröva åge nytt och såg en tjej på stan som hade detta och det va grymt snyggt, hoppas dom kommer fort och e snygga:)



där har ni dom =)

nu ska jag dra, PEACE!

If we ever meet again

Alltså detta är den konstigaste kombon av artister, men jag älskar den! hahah första r'n'b låten jag fastnat för på länge! bara ÄLSKAR den=)


ECLIPSE!!!!!!!!!!!

p.s  jag hade läst och hört från olika källor att trailern ska släppas imorrn samtidigt som premiären för ''remember me'' med RP men jag har trailern nu! och fråga mig inte varför den släppts en dag innan för jag e chockad men glatt överaskad=)

Iallafall här har ni den!

U just HAVE TO LOVE IT!!!!! <3


Till er!

tilll er alla trogna twilight fans....Titta här vad jag har! jag har en  10sec ''sneak peak'' på eclipse trailern som släpps imorrn =) *IIIIIIIII* 10sec? tänker ni då, men kommihåg att vi inte har fått se någe this far så 10sec räker gott och väl för att få en extremt taggad på morgondagens släpp av eclipse trailern (iallafall jag)

Jag blev  väldigt taggad inte bara på trailern utan på hela filmen=) (trots att jag vet att jag kommer tycka filmen är dålig så vill jag verkligen verkligen verkligen se den)

jaja nog babbel från mig har har ni videon!!!


Nillie@Mobilt

Jobbig natt=( Plus en sån jävla mensvärk med illamåendee...inte den perfekta blandningen...Jag vill  bara hem till min säng!!!


Tattoo nr.2

Tjenna på er! idag va jag och tattuerade mig (igen) äntligen=) hihi jag blev super nöjd och jag bara ÄLSKAR den
<3

Jag skrev ''Mixed Blood'' på udersidan av min över arm.



Sådär blev det=D

Texten är från en av min Farbror's låtar ''mixed blood'' som jag bara totalt älskar!

och självklart så betyder texten och låten så mycket mer för mig, för mig står den för (såklart) mig själv, min familj och min släkt<3



a soft skin
hard bone
and
mixed blood


2 OFFER

Sår ser det ut när jag pratar med min kära vän oc klasskamrat louise.BO Bajsunge! hahah som btw är störd i huvudet, precis som resten av min störda klass=) ( och ja! jag inkluderar mig själv)

Nicole Nillie Linder SKICKA DITT NR! MIN MOBIL HAR RADERAT ALLA NR! PANIIIIIK

Louise Borggård
Louise Borggård
OOOOOMMMMMMMMMGGGGGG 076*******
2 hours ago
Nicole Nillie Linder
Nicole Nillie Linder
ååh du e inne! har du fler från klassens för jag har verkligen ingens nr:( jag dör nästan
2 hours ago ·
Nicole Nillie Linder
2 hours ago ·
Louise Borggård
Louise Borggård
Linnea:**********
Lisen:**********
Malin R: **********
jennifer:**********
Ribbing: **********
(Denna bit här under missade jag!)
... See More
Carolina:**********
Carro H:**********
Vickan: **********
haha, det var nog de jag har :* , men radera inlägget när du e klar hahaha :*
about an hour ago
Nicole Nillie Linder
Nicole Nillie Linder
hahah jag döpte dej till Louise bajsunge på min mobil hahahha♥
about an hour ago ·
Louise Borggård
Louise Borggård
hahahah :( det var faktiskt inte jag som bajsa på mig under nationella.. hahaha ♥
about an hour ago
Nicole Nillie Linder
Nicole Nillie Linder
hahah nej det va bajsHugo hahahahhaha!!!! fy fan♥
about an hour ago ·
Nicole Nillie Linder
Nicole Nillie Linder
Nej men jag tyckte att Louise fittskaft va lite för grovt för min mobil att hantera
about an hour ago ·
Louise Borggård
Louise Borggård
hahahahahahhahahahahaha jag döör! ♥
about an hour ago
Louise Borggård
Louise Borggård
HAHAHAHH.. ja det var lite brutalt..
about an hour ago
Nicole Nillie Linder
Nicole Nillie Linder
yes fast du är fortfarande ett fittskaft! ♥ ♥
about an hour ago ·
Louise Borggård
Louise Borggård
okejdaaaaaaaaa.. hahaha ♥






Louise Borggård

Louise Borggård Du är så

jäääääääääääävla obegåvad

.. klicka på "visa mer"

så VISAR DET MER

OCH DÄR HITTAR DU VICKANS NR!!

DITT JÄVLA PUCKO,

VARFÖR ÄR DU SÅ JÄVLA KORKAD,

VAD ÄR DET MED DIG!?!?!?!?!?!

DU ÄR JU KÖRD I HELA SKALLEN!

JÄVLA RETARD!! OH FYFAN VAD DU ÄR TRÖG!!

HERREGUD!!!


hihih love u :* ♥

Nicole Nillie Linder
Nicole Nillie Linder
MEN URSÄKTA MIG DÅ! MEN ALLA KAN JU INTE VARA SÅ JÄVLA KLIPPSKA SOM DU DITT LILLA AS! DET E JU INTE MITT FEL ATT JAG BLEV TAPPAD PÅ HUVUDET NÄR JAG VA LITEN :'( HAHAHAHAHA, ÅH VA DU ÄCKLAR MIG DIN FETA KOSSA!

HAHAHA missade det totalt (A) ♥ ♥
about an hour ago ·
Louise Borggård
Louise Borggård
I'M A SKINNY BITCH 2!!

hahah förstår dig helt och hållet :*
*host*stupid bitch*host*
about an hour ago ·
Nicole Nillie Linder
Nicole Nillie Linder
yeah yor a skinny bitch, yeah so skinny bitch (8) hahaha
me 2!

du ska krossas som den insekt du är!!!!! lika jobbig som en hemoroid hahaha
... See More
♥ :*
about an hour ago ·
Louise Borggård
Louise Borggård
hahahahha stöööööörd!! hörududu, vi ses på fredag tar med mig hims nya skiva (mohahaha!!!) och en piska ;)
c yaa biatch :* ♥
about an hour ago ·
Nicole Nillie Linder
Nicole Nillie Linder
YAAAH! U know just the way i like it hun *RAAARW* ;)
♥ ♥
about an hour ago ·





PANIK!

TILL ALLA MINA KÄRA VÄNNER SOM LÄSER BLOGGEN! SKICKA ETT MESS MED DITT NAMN OCH NR! MIN MOBIL HAR RADERAT ALLA NR! PANIIIIIK

Mysigt värrrrrree!

Hannah pannah slutar jobbet snart då ska jag möta upp henne, så drar vi intill stan för att äta lite middag=) Det ska bli mysigt värre! saknar henne väldigt väldigt mycke, har inte träffat hennepå år och dar känns det som så det ska bli trevligt=) efteråt kanske jag ska möta upp J men vi får se.... annars ska jag väl bara hem, ska inte jobba imorrn så det e ju oxå skönt. Nejmen jaja nu ska jag kladda på lite rouge och läppglans...
Vi hörs när jag kommer hem!

PEACE<3


hahah jag och hannah i sommras (på Liseberg) <3


OMFG!

ALLTSÅ!!!!!!!! JÄVLA SKIT VA ARG OCH ÄCKLAD JAG ÄR JUST NU! TACK SÅ JÄVLA MYCKET DÅ!!!!!

JÄVLA f*TTA!!!!!! FYFANFYFANFYFAN! GAAAAAAAAAH VA SUR JAG BLIR HERREGUD! VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD! FAST MEST ÄCKLAD! DU ÄCKLAR MIG, DU ÄR SÅ JÄVLA VIDRIG!

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!


Ville.V

kolla va söt jag dog lite inombords!



Cutie<3


Ville som ''the mad hatter'' skit cool, han e ingen Johnny depp, men grymt cool ändå=)



Såå fin bild, jag bara älskar hans armtatuering! äslskar den! <3

Jag sa ju det mina små änglar, Ville Valo är inte helt fel att titta på...Jag har ju en lite grej för RockStars (A) haha <3

HIM<3

Jag satt och lyssnade på några av mina favorit låtar av ''HIM'' och jag började med deras nya album ''Screamworks Love in Theory and Practice'' (som är RIKTIGT BRA btw) så satt jag och lyssnade på min favolåt från det albumet och kom på att jag inte delat med mig av denna låt till er!! :O väldigt ledsen över det så här kommer den=)

''Disarm me'' <3


För er som inte visste ja! Jag är ett stort fan av HIM, men känner större=) men jag gillar dom som fan dom gör grymt bra musik och Ville Valo Är ju inte helt fel att titta på heller;D hahah....Min kära lilla vän Louise är ett enormt fan av HIM, hon bara ÄLSKAR dem, jag är inte långt ifrån att älska dem! men hon tar ändå priset, hon vet typ allt om dem=) hahah, men jag får ändå ge mig själv att HIM är det ända bandet som har en helt egen spellista på min mobil hahah den ni!!!!

P.S Glömm EJ att lyssna in deras nya album ''SCREAMWORKS'' it's awseome!

*GÄÄÄÄÄSP*


Usch va jag är trött idag! det är helt sjukt, känner mig lite sjuk igen oxå! men det kan ju vara för att jag e så JÄVLA TRÖTTTTTT! kom hem ganska sent ågår, och på toppen av det så missade jag min sista buss (den va inställd, då skickar man en NY BUSS!) så jag fick GÅ hem från sundbuberg! och det är inte sådär super långt men det tog ungefär 20-30min, pluss att jag mådde illa, va hungrig, kissnödig, och det va SVIN KALLT! Men först pratade jag med Hannah pannah nästan hela vägen sen en  snabbis med J, och sen resten av vägen pratade jag med Maria! den ända som faktikt svarar när jag ringer mitt i natten hahah=) TACK MARIA<3


Väl hemma så deckade jag direkt,  va helt slut! Sen i morse vaknade jag helt av mig själv kl 07.04 och sen somnade jag om, och nu har jag varit på jobbet i snart 1 tim. Jag gjorde en liten fulig och köpte mig en Cola :S UACH så får man verkligen inte göra på en onsdag kl 9 på morgonen, men jag dör snart, jag kommer lägga mig ner på mitt skrivbord och bara DÖ av trötthet (hahaha kan man säga trötthet?, äch skite samma) *Buhu:'(*


jaja nu ska jag äta min lilla macka och dricka min super goda cola!
hmm...undra om det kanske blir lite sushi idag det blev ju aldrig det tidigare i veckan, då blev det sallad och kina buffe*MUMS* (sushi vore smaskens men jag orkar inte gå ut i kylan:/)

Jaja back to work!

PEACE!

Nillie@Depp

God dag mina små änglar(a) nu är det många som har mejlat mig och frågat om jag är dum i huvudet!!!!! och nej det är jag inte! JAG ÄLSKAR BARA JOHNNY DEPP!!! hahah (ja det är seriöst folk som frågat) han är så het! och han är fan 45 snart 46, alltså lika gammal som min PAPPA! det är helt sjukt, att mr.Depp bara blir snyggare och snyggare, åååååh jag smälter, jag ska beställa en edward Scissorhands t-shirt tror jag jätte söt va han i den filmen oxå! =) fast sötast e han ju lugnt i Cry baby (som min andra t-shirt) och hetas e han ju i pirates OFC!!!<3





SERIÖST hur kan man inte tycka att denna människa är het!!!? <3 Loves it!

back to work and stop droooooling ;P

USH

Jag känner mig sjuk:( eller Nej det stämmer inte, Det känns som att jag kommer bli sjuk! :( känner mig häning och så vidare.... usch fy coh blä inte alls kul... jaja ska dricka klart mitt tea och fortsätta jobba!

:'(  Peace

More Ke$ha

hahah här har ni lite mer Ke$ha, jag gillar henner allt mer.....knarkar hennes låtar just nu, välldigt olikt mig men hon är grymt bra=) hon har alltid så roliga texter hihi, är kommer  ''your love is my drug''



Maybe I need some rehab
Or maybe just need some sleep
I got a sick obsession
I'm seeing it in my dreams
I'm looking down every alley
I'm making us desperate 'cause
I'm staying up all night hoping
Hitting my head against the wall

What you got boy is hard to find
I think about it all the time
I'm all strung out, my heart is fried
I just can't get you off my mind

Because your love your love your love is my drug
Your love your love your love
I said your love your love your love is my drug
Your love your love your love

Won't listen to any advice
Momma's telling me I should think twice
But love to my own devices
I'm addicted, it's a crisis

My friends think I've gone crazy
My judgements getting kinda hazy
My esteem is gonna be affected
If I keep it up like a lovesick crack-head

What you got boy is hard to find
I think about it all the time
I'm all strung out, my heart is fried
I just can't get you off my mind

Because your love your love your love is my drug
Your love your love your love
I said your love your love your love is my drug
Your love your love your love

I don't care what people say
The rush is worth the price I pay
I get so high when you're with me
But crash and crave you when you leave

Hey, so I gotta question
Do you wanna have a slumber party in my basement?
Do I make your heart beat like an 808 drum?
Is my love, uh your drug?
Your drug, uh your drug
Uh your drug is my love, your drug

Because your love your love your love is my drug
Your love your love your love
I said your love your love your love is my drug
Your love your love your love

Hey...Hey...
So?
Your love your love your love, is my drug
(spoken) "I like your beard"

Trötter@WORK

god morgon till alla er som är vakna vid denna tid på Sportlovet! :O usch fy och BLÄ villket jävla skit väder vi har här denna måndag! väldigt härligt mars väder, eller vad säger ni :P nej men fyyy fan för snööö! dö SNÖ DÖ!

jaja nog om äckel vädret, jag sitter nu på jobbet och lyssnar på lite filer., dricker lite tea och funderar på vad jag ska äta till lunch vill nog ha sushi idag faktiskt *MUMS*

Jag är så sinnesjukt jä*la trött att ni inte ens kan fatta! jag har ändå sovit fler timmar en jag brukar men det tog mig trots det en bra tid att komma upp i morse:S
Jag har på mig min super heta Jonny Depp t-shirt<3 så jäkla snygg att jag dör!!!




T-shirtsen hittar ni här! http://www.phoenixtshirt.com/sv

Nu back to WORK! PEACE!<3


RSS 2.0