Nillie@Work

God morgon god morgon hör fåglarna sjun...... hahah kan ingte mycket mer av den =P
nu har jag precis druckit en kopp te och kände mig genast varm i kroppen, i morse va jag extremt trött *Fy*
Idag jobbar jag bara till kl 12 sen ska jag åka till ikea med systeryster och shoppa loss till nya lägenheten, sen ska vi tillbaka och börja måla och skruvva ihop möbler:D så det kommer bli en lång dag dör lilla mig idag, men  imorrn ska jag i princip sova hela jävla dagen och sen fixa mig inför halloween festen....

Nej nu ska jag jobba, PEACE!<3

haha p.s idag blir det Mc'donils till lunch :S (jag som varit så nyttig i veckan, men det e ju fredag tros allt)

...

Lyssna och njut.....av Pedro och Jhonny! <3




Ni e så jävla bra, och jag har från och med nu paxat en plats i eran nästa låt=P hahah

Peace<3

halloween m.m

Jag ÄLSKAR halloween!  jag är ju väldigt  förtjust i vampyrer (inte twighlit typen) och jag ÄLSKAR skräck filmer!!!
Men halloween väcker även många sorgliga minnen, jag tänker alltid på min farfar och farbror, halloween är ju trots allt de dödas helg!
och bara tanken på dem får mig att må lite sämre såhär runt halloween men jag försöker göra det bästa av situationen...Men att höra att man är oönskad och oälskad brukar inte hjälpa..!!!!
Det är tråkigt att höra men jag låtsas som att jag inte tar det personligt, men det är svårt att trots allt veta! och jag har stått ut och kan inte fatta att en viss person inte hjälper mig i det här, förstår verkligen inte vad jag har gjort för fel för att förkäna den här sortens behandling:'(


Och jag hatar verkligen dig!!!!! Jag gör det, jag vet att ''hata'' är ett starkt ord men i detta fall tror jag inte äns att det är tillräckligt starkt till att förklara hur jag känner, och jag blir så arg på mig själv som inte klarar av att hålla mig stark på både insidan och ut sidan..Jag blir så j*vla förbannad att jag inte vet vad jag ska göra, så istället blir jag ledsen och gråter. Och jag känner att eftersom att jag inte kan prata med dig om det (för att du inte får in saker och ting i din hjärna) så får jag köra lite EMO style och skriva av mig på bloggen, jag är en väldigt emotional människa och det ska man vara men jag gillar det inte:( inte framför dig, då måste jag vara stark fast allt jag vill är att skrika.

Jag menar, när man känner att allt är på väg å bli bra, och man börjar må lite bättre innombords trost allt med morfar...(som  jag redan mår uselt över, men inte kan göra någonting åt) Så har du haft en mindre bra dag, kasnke inte en dålig bara mindre bra, och då får jag lida, jag vet inte hur de andra känner men jag pallar inte, men kan inte göra någonting! jag pallar inte med dig, Du säger att jag inte betyder någonting, att jag inte är älskad och att du inte bryr dig, MEN OM DU INTE BRYR DIG SÅ F*UCKING BRY DIG INTE DÅ!!!!! J*VLA IDIOT! åhhhhhh! du kan inte säga sånna saker och sen tror att du ska få min ''respekt'' (respekt får man genom att visa de mot folk runt om kring inte via rädsla och hat) och att du kan säga åt mig vad jag får/ska göra och inte! skulle inte tro det! J*vla dubbel moral du har egentligen! fyfan för dig! och sen de som inte gör ett skit! Pff, jag börjar inte äns där!!!!

Jag orkar bara inte, gräver fan ner mig själv i ett J*vla hål snart....

JAG HATAR DIG!

Från min data!!!!

hahah yay min data är äntligen lagad! Hela hårddisken va tydligen paj så jag fick en ny och nu har jag absolut ingenting på datan:( har suttit nästan hela kvällen och sparat bilder från facebook.

hade skrivit ett längre inlägg men internet laggade lite och jag orkar inte skriva om allt, tar det imorn istället.

nu blir det  The hills...

Peace!

Nillie@work

tjenna på er alla glada=) nu har jag precis ätit lite lunch (idag fick jag min sallad *YAY* igår åt jag stuvade macaroner och falukorv, helt  ok) och har rast till kl 1, så jag passar på att blogga lite bra va:P!?
ja ni efter jobbet ska jag till stan och möta vickeli och sen issa (ska hämta mitt linne av henne)
och vickeli ska jag hjälpa och köpa lite halloween pynt till festen på lördag..
Juste igår kom min mimmi klänning som jag hade beställt och detn vba sjukt söt! haha min outfit kommer bli perfekt =)
imorrn blir det stan igen med Maria.L för lite shopping kanske Maria.M och hennes kusin Sandra oxå:D

Jaja nu ska jag klicka hem lite kläder och kanske ett och annat smycke!

BTW tack för alla kommentarer och självklart kommer jag att kolla in era bloggar oxå:D
Peace!

Nillie@WORK

Nu e det Lunch tajm, har ingen aning om vad jag ska äta, vill ha sallad, men det ville ingen annan, emn vi ska till någon restaurang så jag får se vad dom har där....

Peace!

Nillie@Work

god morgon alla pigga! nu sditter jag här på jobbet och dricker lite te och ska äta en macka:D
ville bara uppdatera lite inann jag fortsätter jobba....*PUST*
ville bara upplysa alla om darins Cover på Viva la vida By Coldplay (älskar Coldplay)
jag har hört massor med covers på deras musik bla från Lady gaga (hahahskit dålig)
och som de flesta av er klanske redan vet så sjöng ju Darin Viva la vida  på idol för någon vecka sedan (Gäst artist)
och nu har han faktiskt gjort en singel av den, och den är så sjukt jävla bra!!!!
Älskar hans cover, älskar låten som den är men man tröttnar ju efter ett tag men nu...*YIHOO* hahah här har ni den iaf....



P.S jag uppdaterar om gårdagen och helgen när jag kommer hem i dag. PEACE!

MY new Party song!



NO, The patry don't start until I walk in!

Men maria då!

Du kan ju inte gå omkring och lura ulf sådär!
hahah



För er som inte visste så har Maria.L fått jobb som praktikant på ica, visst är det kul att ALLA kan få jobb....och ja hon har alltid varit så där listig när det gäller att lura folk=) ahahhaah <3

ojoj

Nu har jag inte bloggat på ett tag, men som jag skrivit tidigare så är min dator sönder och är nu på lagning, så ända chansen för mig att blogga är på min brors data men han sitter och spelar W.O.W hela dagarna så den är aldrig ledig..(hahah han är 10 och redan fast i W.O.W TÖNT unge<3)
Men jag ber om ursäkt för de dåliga uppdateringarna...
ja vad har hänt inte mycket, kjag har fortfarande lite av förkylningen kvar men är i skolan ändå. har sålt och köpt en ny jacka, det belv en marinblå boomerang (ville ha en mörk grön men den va slut)
och jag har varit hos läkaren med min rygg som ska röntkas fredagend en 6November!
Jag har blivit bjuden på Halloween fest med disney tema, så jag har beställt en jätte söt klänning (ska varara mimmi mus).
och igår köpte jag en lila klänning av krossat sammet:D skit snygg från bikbok (kopia på den från topshop för 800kr) så ja det är väl typ det, tråkigt men sant , haha nej men nu ska jag plugga lite..!


Peace!


Praktikanetn Jerry

påminner mig om någon jag känner!!! (hahahah leon)  min lillebror hahahahahhaha

Förlåt men Maria du har nog tagit över platsen som ica-Jerry! hahahahah XP



bilder/minnen jag glömt bort

Kollade igenom massor av gamla fotoalbum på datan/facebook och hittade massa bilder som jag totalt glömt bort och då ploppade en mamma gamla minnen fram=)

   

   

   

   

.... minnen<3 Fortsättning följer=)

:*(

Så ledsen just nu skulle fixa mina biljetter när jag läser att Konserterna i sverige (sthlm och malmö) är INSTÄLLDA!!!!!!!!!!!!
 :'( :'(

Bröderna Jonas kommer alltså inte i slutet av månaden, inga nya datum har släppt heller......Fy fan va trist ='(

Ja hoppas att ett nytt datum släpps snart och att dom fortfarandre kommer hit till oss<3<3<3





Peace!


Find comfort in pain

jag känner att till denna låt (min favorit aqv james Bult) kan man verkligen relatera...man kan verkligen känna igen sig själv i texten.... Älskar den här låten extremt mycket den är så himlans fin=)

James Blunt- Tears and rain <3

yay

trots denna sjukdom så ska jag faktiskt packa ihop mina och lucas saker och åka till mormor, saknar henne så enormt mycket och nu när hon är själv så tycker jag det e så trist att veta att hon är helt ensam... så vi ska hålla henne lite sällskap=) då blir hon nog glad:D


haha en gammal bild på mormor och morfar<3 tror att det är från jul 2007-2008 (men ät inte säker)

<3<3<3<3<3<3

peace


Sjuuuk!

usch jag mår skit, så sjuk är jag. Förkyld och ont i halsen och täppt i näsan :( det känns som att det aldrig kommer gå över:(

Men ändå så sliter jag mig från sängen för att blogg lite kort.. visst e jag ändå ganska duktig:P:P hahah nej nu ska jag titta på en film..

BTW Fame va skit bra=)

Peace


en bild säger mer än tusen ord

så här får ni 2 bilder! <3 (taylor lautner)





Alltså snälla Robert har ingenting som taylor inte redan har dubbelt upp av! <3 kolla på det där underbart söta ansiktet och den heta kroppen! jag dör =P

(han är het men han är inte den hetaste i min bok, men han ät lungt topp 5)

Sjuk!!

uach ja så va man sjuk igen...blev smittad av min mor med en hemsk förkylning:( Men jag ska ändå pallra mig till bion ikväll med N.

Som ni vet så läser jag New Moon och har bara några kapitelkvar=) (spännande) Så igår sa jag till mamma att jag vill köpa Eclipse fast att jag vill läsa den på engelska oxå (måycket bättre) och nyss när mamma kom hem så hade hon varit inte i bokgandeln och hittat boken fast på svenska sa hon :/ lite besviken blev jag men så öppnade jag den så va den på engelska=) hahah blev skit glad vill bara läsa ut new moon nu så jag kan börja på eclipse. Härom dan läste jag första kaptlet i eclipse på SV och det va ju lite dumt av mig det avslöjade ju en hel del, men nu är bökerna mycket mer spännande=)




Peace!
P.S jackan är såld!


FAME

Så nu har jag bokat biljetter till premiären av filmen ''Fame''(Den nya tappningen) på fredag... Ska nämligen träffa Gullet som jag inte träfat på länge=) vi ska först gå och käka sen blir det bio. Men jag måste hämta ut biljettera senast imorgon men jag tror att jag hämtar dom idag får se=)

För er som inte vet villken film det är här har ni trailern:


Någon som vill köpa?!

Nu måste jag sälja min boomerang jacka!

Den är i ny skick och det är st.xxs, men i kroppen ä'r den som en xs men med kortare ärmar, därför måste jag sälja den jag är ganska lång och har långa armar..
Den är i färgen cola brun och jag säljer den för 2500 ord.pris 4000 (priset kan diskuteras)

 ser exakt ut som denna (tyvär va jag tvungen att ta en bild från nätet för att min brors dator ej reagerar på min kamera)

Om du är intresserad eller känner sågon som är det, lämna en komentar med din (hennes) mail.


Peace!

=(

usch jag tror att det är dags att börja använda höst kappan nu, pga att jag haft min korta blåa mc jacka nu näår det är så kallt har en muskel i min rygg svullnat upp och trycker nu på en nerv så jag har skit ont i ena sidan, först trodde jag att det va min njure som krånglade fy fasen vad jag har ont, smörjde nyss med lite voltaren och mamma håller på att värma upp en värmekudde till mig (tack madre)<3


ledsen

ledsen hörrni men min fator ät paj så jag måste använda min lillebrors en den är konstant okuperad! så upptaderingarna är inte de bäst:( sory!

Men iallafall, igår gjorde jag inte mycket, kollade på den här nya serien ''Inlåst'' på fyran. om krimmenella ungdommar som får pröva på hur det är att sita i fängelset. Riktigt bra va det. Tycker synd om pojkarna som verkligen hamnat på helt fel väg i livet....Tycker att fler borde kunna få den chansen eftersom att våld och krimenaliteten bland ungdommar har ökat något extremt, det kommer ju nya löpsedlar om ungdoms våld och misshandel, våldtäckt varje dag.

Make love not war! <3

Här har ni honom

ERIK GRÖNWALL!!!!!! <3


VAD är det för fel på folk?

Satt i köket och läste lite i tidningen Mitt-I solna och hamnade på en artikel som var ytters Disturbing!!

En kvinna hadde hittat en ihjäl slagen liten harunge på sin gård. Harungen hade tydligen blivit ihjälslagen med ett ca 3meter långt järnrör och plågat med ett kvastskaft!

WTF!!!!!  ALLTSÅ SERIÖST VAD E  DET FÖR FUCKTARDS SOM TYCKER ATT EN SÅDAN SAK ÄR ''ROLIG''
E det så att de får någon slags njutning av att plåga och ha ihjäl små harmlösa djur??!!! Det är helt fucked up!

Vad ska det bli av denna generations barn/ungdommar egentligen, Det börjar med en liten stackars oskyldig hare och slutar med mordbränder och seriemord!
(jag bara antar att det är barn/ungdommar som gjort detta, föratt jag ahr bott i bagis och vet vad det är för folk som bor där, Tragiskt!)
Jag kunde inte sluta stirra på bilden och började faktiskt gråta, för jag tycker bara att det är helt sjukt. En person som är kapabel till att göra en sådan störd grej borde vara kapabel till SÅ MYCKET VÄRRE SAKER!
Stackars lilla harungen ='( reast in peace!<3<3<3<3


(det som står under bilden för er som inte ser: Haren, Troligen en årsunge, Har slagits ihjäl med ett långt järnrör. ''Fruktansvärt hemskt att se'', Säger Gun-Britt holm som hittade den döda haren utanför sin bostad i bagartorpsringen)


RSS 2.0