silly little cruch(a)

usch jag tror jag är lite små förälskad i Söta Erik Grönwall från idol. och jag hoppas INTE att alla  ÄCKLIGA fjortisbrudar!!!!!! kommer börja oxå, för han e min! (eller tekniskt sätt så e ju han hans flickvänns,men jag kan ju få drömma)

För det förta så dog jag för hans audition och va så glad att han färgat håret för han va mycket finare i blont hår=) och sen har han biffat upp armarna lite:D *MUMS* det ska inte vara kralliga killar inte min grej det ska vara smal men alltså inte tanig det ska ju självklart finnas lite där hahah gillar breda axlar (som erik har)
Sen så nu så började jag faktiskt gråta när han sjöng (vet att det låter jätte töntigt men vafan) för det va så JÄKLA BRA!! och han e ju så JÄKLAAAAA SÖT! fy fan för honom att han e upptagen (lyllo henne)

Komihåg fjortisar håll er borta Serri det e inte ok att ni ska förstöra min erik.G cruch!!!!!

Eriks autition för er som missade!<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3



Glöm inte rösta på vännen Rasmus, som oxå rockade totalt ikväll;)

Nu

min skoldag slutade för cirkus timmar sen, men direkt efter skolan åkte jag till sumpan och köpte tyg till min kjol, blev faktiskt riktigt nöjd med det jag hittade=) ja efter det åkte jag hem och ringde till läkaren och bokade en tid på torsdag nästaq vecka, yay hoppas att de mötet kommer gå bra:) sen har jag bara varit ute med hunden och nu sitter jag och väntar på Carro, vi ska gå och luncha på Wiesen vid solna C det ska bli trevlans....
Men nu ska jag vara lite snäll mot mamma och plocka disken...




hhahahah fulaste bilden!!!<3
Peace!

Alexander skarsgård

hahah detta inlägg är för er som ännu inte sätt Lady gagga's video (paparazzi) med den heta skådespelaren Alexander skarskård, och i denna video gör Lady G ett försök till att prata svenska! hahah yes Svenska, i mina öron så tycker jag att hon gör ett extremt dåligt jobb.DEt låter inte klokt(men svenska är inget fint språk) hahah, fast ett plus är ju att Mr.Skarsgård är grymt sexig i videon och lika bra skådespelare som alltid.. Som ni vet är jag inte mycket för svensk musik, film eller ''kändisar'' men jag tycker att Skarsgård är en av de bättre tillsammans med  Mikael persbrant (lover) och självklart Våran kära Peter stormare....
Men ja iallafall så tycker jag att videon är bra men att fröken gaga borde hålla sig till Engelska..

Här har ni videon.


I'm on the girls side on this one

Boys Vs Girls
I just wanna use your love
tonight






''You know I like my boys a little bit older''

ÅngesT

usch vaknade upp imorse med världens migrän och värk i hela kroppen. Jag antar att det beror på att jag inte har sovit särskilt bra de senaste dagarna så min kropp måste varit helt slutkörd.. Iallafall jag bad om en citodon av min mor(Väldigt stark värktablett) och slocknade inom ca 2min igen. vaknade upp runt halv 12 migränfri och utvilad =) Men med en jävla ångest!!!! Över att jag inte tivingat mig själv att gå till skolan! Fan! hatar att vara borta från skolan speciellt nu när vi gör så jäkla mycket!, men jag har iallafall designat klart min kjol och det är bara tygköpet kvar (och så måste jag rita mitt mönster) och jag har gjort mina läxor idag och lite därtill för att inte hamna efter=) Visst e jag duktig..hahah nej men jag trivs ju som fan på St:martins och med alla klasskompisar och tillåmed med lärarna villket känns skönt, och det är faktiskt kul att gå till skolan på morgonen med tanken i huvudet att man ska få göra någonting som man älskar att göra=)

jaja nu ska jag ringa min mamam har lite nyheter till henne...Bye, peace out!

Ulf Larsson är död

Jag fick ett samtal från min mamma imorse, där hon berättade att våran granne Ulf Larsson hade dött! usch det är extremt sorligt tycker jag, hans fru va på väg hem och blev orolig redan i hissen eftersom att Uffe alltid brukar sätta upp söta hjärtlappar till henne där men idag fans det inga, och när hon kom in genom dörren hittade hon honom där livlös på golvet:'(

Och eftersom att han inte hade några sjukdommar eller besvär så tror läkarna att det kan ha varit en hjärtattack...

Det hämska är att jag träffade uffe i förrigår när jag (och han dårå) va ute med hunden, Lucas (min hund) brukar inte komma överäns med hans pudlar men Ulf hälsade glatt på mig ändå (som vanligt) och jag hälsade tillbaka och så gick vi vidare åt olika håll....Därför är det extremt sorligt att ena dagen träffa en persom och prata med dem och andra dagen så får man höra att personen i fråga är död:(
Jag och mamma funderar på att kanske gå över i eftermidag och lämna blommor för att visa lite respekt och beklaga sorgen.

 

Rest in Peace Uffe!


Well people, party again..

ja både min fredag och lördag bestod av fest, i fredags va det hemma hos Vicktoria i hammarbysjöstad med flickorna i klassen och jag hade jätte trevligt och det hade nog alla andra oxå. Tills L blev lite väl full, men det va inte hela världen vi alla har varit i den sitsen...

hahah förstår ni vad jag menar eller? (sry L men jag va tvungen att lägga upp bilden)

Rock'N'Roll

Lill carro(pillan) och jag

Ja ni allt som allt så va kvällen lyckad(enligt mig)

Lördagen började men att vara barnvakt till min lillebror Leon, och vid cirkus kl21 så fick jag ett mess Från cissi ''Följ med på fest i st''
Jag svarar men en ledsen gubbe ''Jag sitter barnvakt''
Precis efter ringer mamma och är på G hem, så jag kan gå ut=)
*YAY ME* hahah så jag gjorde mig iordning på typ 20min (fort som sa*an) och mötte henne där...Sen bar det vidare till Vincent som hade fyllt år... och jag hade trevigt igår med:)
Träffade Andrea (FD-paris) och Jossan, som jag inte sett sen SM i Västerås för typ 100 år sedan. Det va en absolut Nice Suprice.....

ja i överlag har min helg varit bra, jag orkar dfaktiskt inte gå in på de mindre bra grejerna, för att jag orkar inte med min jävla ångest och ''depresion'' så jag försöker bara att förtränga alla dåliga stunder....Får se om jag lyckas =)

Peace!

AHAHA Victoria

Lyssna på Victorias sköna jävla garv!!!! (efter ca.40)

AHAHAHAHAHAH JAG DÖR VARJE GÅNG! Hon e så jävla klockren!


Nu är det...

Roast på berns som gäller people!

Rock on!!!! hörs imorrn<3



P.S jag Älskar min Ring!!<3<3<3 Big LÖV

Gårdagen

Var super trevlig. men jag kan inte lägga upp några bilder på fejjan så jag e lite irriterad, jävla Facebook... men men jag kan ju lägga upp lite ego bilder på mig och hannah här på bloggen=)







hahah ja vi 2 små Fucktards, men ni älskar oss ändå ;)
Jag älskar stunderna med dig Puff<3<3

Ikväll blir det utgång

jag har egentligen ingen lust, ville gå på bio men det ville ingen annan så det blev inget, men jag blev bjuden hem till Peter av hannah och tänkte först inte gå men så fick jag ångest, och visste att jag skulle ånga mig senare, jag vet att om jag bara sitter hemma så kommer jag tänka för mycket och tillslut bara må dåligt:/ Så nu har jag duschat och ska platta håret och sen sminka mig. När jag e klar drar jag hem till hannah, får se om jag sover hos henne eller om jag försöker ta mig hem....We'll see, We'll see.

Party like a RockStar!!!

natti natt

nu ska jag sova, eller ja efter heroes såklart=) jag e fortfarande hos maria (ja jag ska sova här) för att det blev bråk mellan mig och pappa as usual... men det går  vi ite in på.
Imorgon ska jag på Design SM på lava med klassen:D:D ska bli skit kul....
Godnatt!<3

Nu J*vlar

nu har jag och min goda vän Maria gjort en pakt (nej ni får inte veta varför) som ska hjälpa os spara pengar till......
och vi har byggt upp en grym plan, och när planen är färdig och genomförd så jävlar når vi vårat mål med stormsteg=)
Jag tror verkligen att vi kommer lyckas=)
hahah då ska ni nog få se.

Sad

Känner mig ensam och ledsen:'(


Till dig!

I hate that we aren't the same people that we jused to be, that we have grown apart:'(  and I just hate the thaught of my life without you and me. My other half:'( it's eating me up inside that you don't even care anymore, what happened to us?

Hoppas du vet vem du är, Älskar dig hjärtat!<3



I hate this part!!!


Och nu...

Blir det Heroes på tv4!....Sen ska jag platta fluffet :)



Loves it! don't you? ;)

True


Some boys take a beautiful girl
And hide her away from the rest of the world
I want to be the one to walk in the sun
Oh girls they wanna have fun
Oh girls just wanna have........


Roast

Igår tittade jag på Roast (självklart) hahah älskar det!
plus att jag hatar pernilla Whalgren så det va ju perfekt. Hon e liksom bara To mutch, alltid så jävla glad, visst ska man vara glad och positiv men det går liksom till en viss gräns hos normala människor, när man passerar den där gränsen så blir man bara en almän plåga!

Men det va inte det jag skulle skriva om, utan jag och mamma satt och tittade så va det Zoran ismael's tur och vi båda tittade på varandra och sa ''han e lik någon'' sen började mamma as garva, jag: ''Vadå?'' hon ba han ser ut som Mr.Bean!!!!!!!!
AAAAAAAHAHAHAHAHHA det e så sant oxå han e sjukt lik Mr.Bean =) jag höll på att dö av garv varje gång jag tittade på honom hahahahahha!

 

hahaahhha jag dör!, ser ni de slående likheterna eller?! XD

New Moon

Ja ni som alla andra här i världen har jag ju läst Twilight...Och igår gick jag faktiskt och köpte New moon boken, började läsa den på svenska men så såg jag igår att den fins på engelska (så det va den jag köpte). Och nu tänker ni varför i hela friden ska du läsa den på Engelska, Jo nu e det så att jag tycker att den är EXTREMT mycket bättre på engelska, allt blir bättre så länge det inte är på svenska:)
jag äslkar sverige men förlåt vårat språk är inte vakert, jag menar inte att det är det fulaste ABSOLUT INTE!

men iallafall, jag har börjat läsa den nu och känner redan att den e bättre, man får mer av en twilight känsla=)


Igår...idag...ikväll

ja ni det finns inte mycket mer att säga om gårdagen förutom att jag hade extremt kul, trots några missöden haha ;)
idag mådde jag väll precis som jag förtjänade, om ni förstår vad jag menar...

Skulle vilja sova nu har segat hela dagen och ska upp tidigt imorgon. Men ändå tvingar jag mig själv att sitta vaken och titta på Mtv video music awards (VMA) självklart så måste jag ju se det!
Speciellt nu när alla favoriter är med och Russel!!!! Älskar honom!
tänker inte ens börja förklara varför han e så klockren! om ni inte vet det nu, vet ni det inte sen heller, You're loss:P :)

nu ska jag ta mig en RedBull, Peace<3


PARTY BITCHES!

Nu drar jag mig mor Hamarby sjöstad (till Vikkan)

skriver imorgon eller när jag kommer hem )och laddar kanske upp lite bilder)



PEACE!

ÅÅH! jag spyr på alla nu!

Nu e jag så JÄ*LA FÖRBANNAD! jag e så trött på all skit! jag vet att jag redan skrivit ett liknande inlägg, men va fan e folks problem?!!! GAAAAH! Helt seriöst vad är FU*KING problemet, jag SPYR på varenda en av er. Hur orkar ni snacka så mycket skit hela tiden, jag blir så besviken.. ''ni'' ska vara mina vänner *Pfff* knappast! nu vet man verkligen vilka som är ens riktiga vänner.....

GAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH FAN VA SUR JAG BLIR!!!!!!!!!!!!!

...

Nu har jag faktiskt varit hemma från skolan i 1 och en halv dag:( Trisst som fan, jag hatar att vara sjuk. Visst det är skönt att få sova ut på morgonen men resten av dagen är bara tråkig, hatar att bara sitta hemma blir så extremt uttråkad, men man måsteste ju vila för att bli frisk. 
Är fortfarande smått sjuk, men imorrn ska jag till skolan ändå har bara en lektion, börjar 08.30 och slutar klockan 10.00, helt onödigt att missa den dagen, eller vad tycker ni.

har faktiskt bestämt att inte lägga upp några bilder på mina födelsedagspresenter (även fast jag alltid lägger up bilder på saker jag köpt eller fått) Så känner jag att ni inte bryr er....
Jag har fått massa skor, lite kläder, smycken och en parfym, fick även en baby plattång....(om det e någon som vill se någontng är det bara att säga till)


(innan utgången på minB-Day!)


tack för gårdagen!

Tack mina ÄLSKLINGAR för gårdagens födelsedags *Supreise party* hade super kul!

!PARTY LIKE A ROCKSTAR!


HAppy birthday to me!!!!

Happy birtday to me Happy birthday to me Happy birthday dear meeeeeee HAPPY BIRTHDAY TO MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!



Har fått massor av paket, men ni får bilder typ imorrn eller på söndag för nu ska jag duscha!!!!

C'Yall!

cutieees!



Gud vad jag saknar dansen när jag ser dom, (men som dommarna säger, deras korografi är absolut inte den bästa fy nej,men dom e söta)(dåligt låt val)

Bra låtar!





Sånt e livet

Tyvärr har livet sina bra och mindre bra sidor, mitt är fyllt av mest mindre bra sidor:/

Och nu är det bara så att sånt e livet, jag tycker bara att det är trisst att veta att du bara kan lita på dig själv och ingen annan nu för tiden, att folk e så falska och går bakom ryggen på en. Det VÄRSTA jag vet är när folk snackar en massa jävla SKIT! hela jävla tiden, allt man hör är ursäkter och skit skit skit!!

USCH jag är så trött på det! FAN asså, det e så tråkigt! Jag vill kunna lita på människor som jag umgås med men nu vet jag att det inte går, kanske är det mina vänner det är fel på vad vet jag!

Nu säger jag inte att jag inte snackar skit, visst det gör jag, det gör alla, men jag står iallafall för det jag säger/har sagt, om jag sagt någonting om någon/något och den/det frågar om det (hahahah det, fråga) Så är jag ärlig och står för min åsikt!!!!!!(för det är trots allt bara det de är MIN/DIN åsikt, stå för den)
 
SÅ...tänk på det om ni ska snacka skit så får ni FAN ta konvekvenserna och stå för det ni sagt...Sånt e livet bitches

Min blogg är iallafall en:

hahah, Peace!


Puckad som man är dåra!

ja ni nu är det så att jag gjorde någonting väldigt dumt:( jag sparar ju pengar till min (mabye) resa till Italien nästa vecka, och puck huve som jag är köpte jag ett par skor för dom pengarna idag och glömde helt bort fickpengarna. Så´när jag skulle lämna tillbaka skorna så va det inget öppetköp:(:(:( what to do!!!!! nu har jag extremt lite pengar kvar till resan, Så nu vet jag inte vad jag ska göra....men men jag får väl försöka lösa det.

Här e dom skit snygga skorna iallafall:



Köpte en Trubute T-shirt oxå,(en billig från Gina)


RSS 2.0