Brown eyes

jag har faktiskt börja gilla lady gagas musik mer och mer nu på senaste tiden...
jag gillar verkligen bad romance(trots att den är sönderspelad nu) och nu har jag fattat tycke för brown eyes, som är en lite anorlunda för att vara en av hennes låtar, den e väldigt lung, och ahr liktom inte den där klubb upptempo känslan/beatet som alla andra låtarna....Den är faktiskt riktigt bra...fast videon suger men ingen e perfekt eller hur=)

har har ni den iallafall

Lady gaga- brown eyes


ICA äger!

haha goddag mina glada läsare! sitter här på jobbet idag igen, imorse försov jag mig i en hel timme, men kom bara 30min försent, jaja inte hela världen bad om ursäkt, men det blir väl avdrag på lönen, fast jag vet inte min chef är väldigt snäll och kan ibland ge mig lite extra timmar för hon vet att jag jobbar på bra annars och behöver pengarna:D (haha hjälp de behövande liksom :P) idag är det inte ändringar jag sitter å gör dom gjorde jag klart igår, så idag sitter jag och lyssnar igenom en massa ordrar...mycket roligare och lyssna på ljudfilerna än att göra ändringar kan jag ju säga direkt=)

nu e det snart lunch och idag bilr det inget lunch dilemma har nämligen matlåda=) mamma gjorde fiskgratäng ågår med potatismos och kräftstjärtar(haha eller hur det stavas) det e hon riktigt bra på å göra(fiskgratäng alltså) så det ska bli yummie=)
hahah juste btw har ni missat den nya ica reklamen? hahaha jag trodde jag skulle dö av garv, säger då det ICA äger, dom e så jävla klockrena!!!!
här har ni den årets reklam-09 för er som missat.....''Ulf's videoblogg''



hahahahahahaha, känn er träffade alla pinsamma videobloggare(säger inte att alla e pinsamma, men de flesta, kisse,dessie,Amandavardet,paow och många fler pinsamma fjortisbloggar..)

back to work, PEACE! <3

nillie@work

dagen börjar lida emot sitt slut, bara 1tim och 15min kvar nu *YAY*
jag har lite kvar å göra så det blir ett kort inlägg...

skulle bara visa den söta ringen jag nyss klickade hem ifrån asos.com =)


söt va=)

back to work! PEACE<3

Lunch dilemma

jaha ni nu var det strax lunch idag igen, och jag ska gå och handla..och som vanligt så får jag beslutsångest mellan suchi och thellin's goda sallad!!!!
men eftersom att jag åt thellin's förra veckan så e det ju bara rätt om jag tar suchi idag, eller vad tror ni om det mina vänner? =)

Peace! <3

Men nu får dom ju fan ta å ge sig!

alltså jag satt och läste aftonbladet (på nätet, höhö välkommen till 2010) och det stod en hel del om al-qaida och usa och irak och all den där skiten.... alltså jag kommer ju tuppa av snart, dom får ju fan ta och ge sig, allihop inte bara al-qaida utan USA oxå, WTF give it up for fucksake! inte för att det är någonting som drabbar mig eller sverige på någon större skala men jag menar alla dessa oskyldiga människor som dör på kuppen, e det verkligen nödvändigt? (NEJ)

och som de flesta som hänger med lite i världsnyheterna (haha jag e inte sådär extremt insatt men jag e med i svängarna ändå, kanske inte skulle vinna en debatt, men alla har rätt till sin egen åsikt) kanske vet och har hört (detta var ett tag sen) om det va innan valet eller efter Obama blev vald till usa's president (IDN), så sade han att han skulle hämta hem de amerikanska soldaterna, har påstår aldrig att han ska hämta hem alla, utan han tänkte(eller om han gjorde det:S) endast hämta hem 1/3 del...bra tycker ni, då är det inte lika många som behöver dö, det e ju en bit på vegen. villken jävla väg då säger jag!.... Snälla att hämta hem 1/3 del av de amerikanska soldaterna från irak är typ som att bli våldtagen i röven och sen så säger våldtäcksmannen att han ska vara lite snäll och bara dra ut 1/3 del av sin K*k, hjälper det dig någonting? (NEJ) det gör ju förihelvete fortfarande lika ont och du blir ju för fan fortfarande våldtagen i röven!!!!!
Allvarligt!!! ska man hämta hem soldaterna då hämtar man hem ALLA!

och sen Al-Qaida allt jag har å säga till dom psykfallen: GIV IT UP!!! alltså hold a grudge much?! haha gå vidare med era patetiska liv och sluta ha ihjäl en massa oskyldiga människor...Ja jag tycker de är patetiska, de har patetiska sjuka liv!!!! jag menar om man är villig att offra sig(spränga sig själv i lufften men hjälp av en självmordsbomb) för en ''Gud'' som inte ens finns! då har man ju någe allvarligt fel i hjärnan, alltså om ''gud'' nu skulle finnas, skulle han allvarigt låta all denna skit ens ha börjat? (NEJ) IDTS......jävla puckon!

kolla in de här videon som släpptes den 21dec,4 dagar innan en man med en bomb klev på ett plan i detroit(USA) lyssna på vad idioten står och säger!!!!


Morrnmorrn

God morgon på er alla pigga å glada! nu sitter jag här på jobbet igen! fick mig absolut ingen sömn igår heller, jag vet inte vad som är mitt problem, men jag kan verkligen inte somna när jag vet att jag ska upp tidigt morgonen efter..Helt slut e jag, jag köpte mig en latte på pressbyrån för att slippa äckel kaffet på jobbet (iallafall till första frukost koppen) och sen så tänkte jag prova den här nya (inte så nya längre kanske) RedBull chot saken, för att se om den funkar. Jag har ju som kanske de flesta ungdommarna idag, haft enperiod då jag varit beroende av både burn och redbull (kan bero på mina dåliga sömnads vanor) men det har jag inte längre, misstro mig inte jag älckar alla sorts energi drycker men ni dricker jag dom inte som om de vore saft längre. Men jag köpte mig en sån ändå för att se om jag piggnar till någe, tänkte faktiskt inte ta den nu, för jag brukar klara att hålla mig vaken fram till lunch, men efter lunch brukar jag total krascha och inte orka göra ett skit (men så är det ju oftast, att man blir trött och lite frusen efter man har ätit inga konstigheter) så jag tänkte att jag sveper hela shoten på 60ml direkt efter lunch, så får vi se om jag får nya friska tag fram till kl4...sen ska jag ju fan hem och tvätta till kl 7 och sen iväg till solarieöarna nu såhär till nyår vill man ju ha en liten bränna, jags er nämligen ut som ett jäkla spöke (tycker personligen inte att det är någe fel med att vara blek, kan vara riktigt snyggt på vissa) men jag som mulatt ser ut som ett jag vet inte vad, jag behöver en bränna, men jag ahr inte solat på gud vet hur länge, för jag har ju tydligen (enligt min hudläkare) etopisk hud, så jag e kanska känslig mot det mesta speciellt kyla då reagerar min hud starkt, och jag har fått torra pigmentfläckar på nyckelben och axlar då e det inte bra och sola, men just nu skiter jag i det! sådet så! haha nej nu ska jag läsa klart aftonbladet sen jobba vidare!

PEACE!

Daniel my love<3

goddag! jag har ine gjort ett skit idag, vaknade trots hallt kl 16.05 haha...just nu sitter jag och kollar på harry potter och hemmligheternaskammare<3 gud jag dör va liten miin lilla älskling är!  jag dör så söt han e...till skillnad från nu, å han har växt upp till en riktig hunk! jag smälter<3


kolla så söt<3


ALLTSÅ SKOJJA INTE ÄNS MED MIG! MAN FÅR INTE VARA SÅÄR JÄVLA SNYGG!!!!!<3 SHIT JAG DÖR PÅRIKTIGT LITE INOMBORDS BARA AV ATT KOLLA PÅ DANIEL<3

och ni som ycer att han e ful, måste ju ha något allvarligt fel i huvudet....

ja ni vad ska jag säga jag e kär! ;P

PEACE!


Jul, igår och idag

tjenna! tänkte lägga upp lite bilder från igår innan jag åker till min farmor!








skämt present som kom med armbandet haha


Älsklingen så söt att jag nästan dör!!! <3<3<3<3


mobil blixten i mitt mörka rum gör att man ser ut som en  spöke i ansiktet, sen high lightar den läpp färgen och rougen, för så mycket rouge har jag je =)

nu ska jag dra PEACE!

god jul

god jul på er allesammans! min jul har vel varit helt ok, jag har fått en hel del presenter faktiskt *Kul*

men det som gjorde hela min jul va ju klart armbandet jag fick av mamma.....bella's armband! =)

you heard me, jag fick armbandet somjacob gav till bella när hon fyllde år (som man läser om i newmoon och eclipse) och som edward lägger till ett kristall hjärta på samma kväll som han friar! haha

ÄLSKAR DET! <3 blev helt shockad viste inte äns att dom gick å köpa! hon hade tydligen beställt den eller nått helt underbart e det<3


ett kristall hjärta från edward och en varg/varulv från jacob! <3 haha(min hand ser extremt vit ut pga blixten)
ser ut som en vampyr hand, men vi alla vet ju att om jag skulle välja så skulle jag vara team jacob utan tvekan! <3 men visst e det ett fint armband?! =)

nu ska jag sätta mig i vardagsrumet och dricka en snöbollsdrink=)

PEACE!

Jul, nja jag vet inte riktigt :/

har absolut noll jul känsla, och tycker faktiskt inte att julen är någe kul längre (med tanke på de senaste åren) julen va liksom en stor grej när man va lite. Jag har nästan inte ens önskat mig någonting bara massa små saker bara för att säga någonting liksom.

Mamma: vad vill du ha i julklapp?
jag: spanien
mamma: ja men, paketen då?
jag: Spanien
mamma: ja jo du sa det men ska du inte önska dig lite paket oxå?
Jag: får jag båda?! =)
mamma: nja det blir ju ganska dy...
Jag: SPANIEN!
mamma: gu va du e tråkig ska du inte ha några paket (nästan gråtfärdig :P)
Jag: okej då......:P

hahah nja inte riktigt så gick det inte till men nästan!

här får ni höra lite Melissa istället:




Och fast vi båda vill
Mer än någonting annat 
Så står det skrivet i pannan
att man väcker en ångest när man släcker en annan
nu återgår jag till min öl och setter om spellistan med ted gärdestad,melissa horn,
martin stenmarck,lisa Nilsson och marie fredrikson....
hahaha ja jag e på det humöret idag!!!
PEACE!

Nillie@work

Just FYI så blev det en *mumsig* sallad från Thellin's med räkor,sallad,bulgur,avokado och oliver....jummie om 20 min får jag trycka i mig den....E VRÅL hungrig =)

Peace!

Nillie@work

nu har jag haft lite rast här innan lunch! och då passade jag på att kolla lite smycken som jag vill ha/köpa=) och jag hittade en hel del snygga ringar som jag vill ha från bla asos.com och cocoo.se  det va totalt10 grejer varav 8ringar och 2 armband, totalt blev det 1188kr=) ahhah det e ju bara å börja spara då......nu ska jag köpa lönch!

Peace!

Nillie@work

morrnmorrn, nu sitter jag här på jobbet igen dagen innan jul (höhö) har suttit här sen kvart i 9 örjar halv men min t.bana va instäld pga vagnfel(så jäkla typiskt, just my luck!) men men. Nu har jag precis hämtat min andra kopp kaffe och satt på en ny kanna=) köpte en cola oxå, nu e det så att jag är DÖD idag, jag somande extremt sent/tidigt nämligen kl 05.22 va klokan när jag kollade på den sist innan jag kollade på den igen kl 0700 då det kändes dom att jag endast sovit i 10min, men upp gick jag. jag tänkte att jag skulle messa chefen och säga att jag blir hemma idag men pappa övertalade mig att jag behövde pengar och så satte han på kaffe så jag piggnade till ytterst lite och tvingade mig vidare ut i kylan *BURR*. Det va ju ruggigt kallt ute idag oxå (lite info för er som precis vaknat och inte hunnit ut i vinter sverige ännu)...jaja nog om det. Nu ska jag faxa lite fakturakopior och sedan vidare till special ändringar!

Peace!

Hmmm, undra vad man ska käka till lunch då, i ett av pappas lilla pepp talks imorse (för att få mig att gå till jobbet) inkluderade en 100lapp till lunch, så jag tänkte antingen blir det lite jummie SÖCHIII eller en fräch sallad från thellin's....Svårt val sårt val, men alla dagar har sitt lilla dilemma, eller har jag fel ;P

back to work!

Angel of mercy



Angel of mercy,
How did you find me?
Where did you read my story?
Pulled from the papers...
Desperate and hardened,
Seeking a momentary fix.

All I wanted to say,
All I wanted to do is fall apart now.
All I wanted to feel,
I wanted to love,
It's all my fault now.

A Tragedy I fear...

Angel of mercy,
How did you find me?
How did you pick me up again?
Angel of mercy,
How did you move me?
Why am I on my feet again?

I see you,
Whoa Whoa Whoa...
I feel you,
Whoa Whoa Whoa...

Fortress of daylight come 
And I stand by
Waiting to catch the quickest plane.
Fly me to nowhere,
Is better than somewhere,
That's where I've been and nothing's changed.

All I wanted to say,
All I wanted to do is fall apart now.
All I wanted to feel,
I wanted to love,
It's all my fault now.
A Tragedy for sure...

Angel of mercy,
How did you find me?
How did you pick me up again?
Angel of mercy,
How did you move me?
Why am I on my feet again?

I see you,
Whoa Whoa Whoa...
I feel you,
Whoa Whoa Whoa...

I'm so lost in you.
A tragedy seemed to be over now.
Oh Now...
A tragedy it seemed to be
Oh Now....

Angel of mercy,
How did you find me?
How did you pick me up again?
Angel of mercy,
How did you move me?
Why am I on my feet again?

I see you,
Whoa Whoa Whoa...
I feel you,
Whoa Whoa Whoa..
I feel you,
Oh Oh Ohhhh Whoa
I feel you,
Ooh Ooh OohWhoa...

UTTRÅKAD!

fyfittirakarns va jag e uttråkad just nu!!! blä på söndagar!

GAH!

Nu har jag försökt sova men kan inte! GaH! du gör mig bara så jävla förbannad, ledsen, förvirrad och besviken på samma gång! shit jag vet inte vad som e mitt problem varför jag ens bryr mig!

VARFÖR BRYR JAG MIG!????
vad gör du med min hjärna?
jag är helt förvirrad just nu och du gör inte situationen bättre!'
har lust att knacka på din dörr, bara för att se ditt ansikte så jag kanske kan få svar på varför jag bryr mig (inte för att jag tror att det hjälper)

shit borde jag ens skriva det här inlägget? :S äch har typ inga läsare ändå så spela roll, jag måste skriva av mig, så jag kanske kan få sova lite inatt!

Fan du får mig att tro saker som jag inte vet om jag vill tro, samma sak med mina kännslor det är som att alla mina känslor ligger prydligt i en kastrull och så kommer du med en enorm jävla sked och rör om!!!! KAOS!
GAAAAH! vad gör du med mig?! varför e du så snäll, söt och varm? och sen helt plötsligt elak, dryg och TOSALT F-ING ISKALL!?????? jag blir GALEN!

Du vet vem du är! om inte så e du ju totalt jävla pantad som resten av killarna!
(även fast jag trodde du va different)

egotripp

har så jävla tråkigt så jag tog en liten tripp in i mitt ego=)

och nu kan ni få följa med!!!!













hahah ja det va väl de hahaha! jag vet att jag e störd men vi alla har dessa stunder då kameran kommer fram och flummiga egobilder tas:D

Det är en anledning till att jag har en blogg, så jag kan dela med mig av mina egotrippar, ha så kul!

PEACE!<3


lördag

ja det böev tydligen ingenting för mig idag ändå, har suttit hemma å druckit vin men mammanoch pappas vänner, och firat pappa med lite midda och så, ingen utgång eller filmkväll för mig.
just nu sitter jag och ritar lite på min nästa tattoo, den börjar bli riktigt bra (fast lasse får såklart rita om den sen) säger inte vad det är det får ni se sen när den e gjord:D
ska nog sätta mig coh kolla på stand up saturday på comedy central:D haha skratta lite innan jag lägger mig:D


PEACE!

p.s imorn ska jag typ gå och se Avatar igen med pappa och kasnke syster yster också:D

igår

igår blev det ju Avatar the movie med felicia och det va riktigt trevligt, filmen va bra och både jag och felicia garvade en hel del åt scener i filmen där 2 as garv kanske inte riktigt passade in men men, kul va det och som sagt så va filmen bra, dock tycker jag att den borde vara från 15år och inte 11, men det e min åsikt...
Avatar är en film värd att se på bio, ABSOLUT



Efter filmen åkte jag hem till Karreman och kollade på film men honom och P, det va kul, dock va dom elaka och ville inte värma en pan pizza till mig fast jag höll på å dö av hunger:P hahah men Karim gav upp tillslut hahah:D En pan pizza har aldrig smakat så gott som en seger pizza hahahahaha:P
Jag åkte hem vid 03.00 och på vägen hem (i fridhemsplan) stötte jag på Sötaste Michel<3 blev jätte glad...hade sälskap hela vägen till solna och sen gick vi skilda vägar hahaha.. När han hade gott så kände jag att jag hade saknat honom som fan:S underligt men det hade jag....hade trots allt inte träffat honom på typ 6månader eller nått, inte bra...
Så Michel om du läser det här så MÅSTE vi ses snart!!!!

nu har jag precis städat klart mitt rum och ska hoppa in i duchen, vet inte vad jag ska göra ikväll men nått blir det....PEACE! <3


ÄLSKLING!

Igår var jag hos vickan och kollade på idol och självklart vann ERIK<3 min soulmate<3 blev så glad att jag började böla, så jävla töntigt men blev så glad för hans skull och för hans familj=) dom måste va så stolta, för han är verkligen BÄST och förtjänade ABSOLUT att vinna!



resten av kvällen fylldes med skratt och skitsnack med flickorna! <3

 btw jag hade mohawk=) haha














hahah!
där fick ni några av bilderna! =)

Peace<3

you can't change the world over night


Cupe-cakes

jag håller på att bli ett fetto! inte för att de e någe fel med det, det är bara ren fakta, jag ahr ju slutat träna för ca 1år sen och jag äter allt mer å mer + att jag små äter (för att jag är ''hungrig'' hela tiden) hahah idag bakade jag cupe-cakes=) *MUMS* det blev pepparkaks muffins med glasyr och kola strössel hahah dom blev grymt goda:D


Där har ni dom! Yummi in the tummie:P:P:P hahaha

sen har jag ju såklart tagit massor med bilder i skolan å så för att testa kameran på mobilen som är väldigt bra=)

här har ni lite pics:


en bild på fina lilla madre<3


en bild på söta Viceli<3


en GALEN Linnea tryckte en SY-nål genom tungan på sömnaden!

Carros coola pink ladies jacka! LOVES IT<3


Jen's Awseom hårfärg! älskar när hon har det ros! (först rosa, sen va det turkost, sen blev det silver/vitt och nu rosa/lila med turkosa slingor) jag ÄLSKAR det! <3


Och så självklart en superSÖT bild på älsklingen<3 (lucas för er som inte vet)

nu ska jag äta upp min muffins och sova(ska nog läsa lite i breaking dawn innan jag somnar)

 

PEACE!


Från 10årsjubileumet











hahah kolla vad jag kan! det är ett 3KLÖVER motherF-ers hahha=P



Nillie@mobil

Tjena snyggingar. Just nu försöker jag bli av med mina pengar på kontantkortet för jag byter till ab imorn, så jag surfar runt på nätet för att slösa. Men kom på att med comviq så kostar det 7kr om dagen inte per minut. Så pengarna lär inte ta slut men jaja. Nej nu ska jag kolla vidare på supernatural! Peace. P.s jag älskar min nya mobil:)

Härmis

nu har jag gått å blivit en liten härmis.
va hos min syster igår och hannah kom ner ett slag, då har hon köpt en ny mobil, och gissa vilken jo den jag har trånat efter (det visste ju inte hon och det gör mig absolut ingenting) den nya sony ericssonen Aino!!! skit snygg...Så idag va jag lite busig och gick och köpte en likadan=)(det gjorde inte henne någe heller, frågade såklart innan, inte för att jag trodde det spelade någon roll, men för säkra sidan, vissa människor e ju så extremt barnsliga så)
så haha nu har jag en ny super snygg och extremt bra mobil telefon=)
Köpt för egna pengar tillomed *STOLT*






så nu säljer jag min gamla (haft den ca 1år) en HTC touch diamond för typ 1500-1000kr (inte mindre än 1000kr)
och sen så säljer jag även min rosa digital kamera en fujifilm FinepixZ10 med 7.2 megapixlar för typ 500kr

så slå till:P

nu ska jag kolla film i min nya tele=) peace!

NU Är det fucking nog!!!!!

jag har fått nog av all den hör skiten, och kommer särför att va onåbar en tid framöver. orkar inte längre......
bloggar när jag kommer tillbaka, om jag kommer tillbaka!

*peace*

ÅH

Nu har jag suttit och kollat efter lite symaskiner och lite provdockor!!!!!

Det ör någonting som jag MÅSTE ha!
maskinen jag har är jätte gammal och helt paj:(

jag vill ha en ny!


Sen vill jag ha en snygg provdocka inte bara en tråkig helt svart eller vit(men hittar inga, HJÄLP, om någon vet vart jag kan hitta en fin provdocka säg till)
EX:

 skit snygg

 lite roligare:D

nej nu ska jag sova!
god natt alla söt<3

PEACE!

10 års jubeleum

Just percis hörrni, imorgon har min lilla skola 10års jubeleum och vi ska få tårta å grejer hahah, Det ska även komma en liten gäst till oss, nämligen ''shan the man atci'' XD
gud va jag e töntig men jag gillar honom, tycker att han e väldigt rolig, men ioförsig så har jag ju extremt dålig humor menb älskar det;P
haha det kommer bli en 2tim lång show imorgon för hela skolan, tror löfströms ska dit oxå....Det kommer bli KANONERS! jag och Vickeli kommer ju garva tills vi dör (som vanligt)





Jag ska försöka å komma ihåg att ta lite bilder imorrn:)
Peace!


Ledsen för den dåliga uppdateringen:/

har haft mycket på hjärnan och tillsamans med sömnbristen pga byggandet(sprängandet) utanför mitt rum, så har jag haft lite svårt för att sätta mig vid datan och blogga.....Men nu e jag här igen=)
Tänkte börja med att berätta om i lördags.

1
Sthlm filmfestival 2009 prisutdelning:
Min kära farbror K vann the jameson music award iår igen, trots att han själv inte trodde det, men vi andra trodde självklart på honom och hans orginella musik i filmen Metrophia. GRYMT ett stort grattis till honom<3

Jameson film music award: Krister Linder med Metropia
Jameson Music Award för bästa originalmusik går i år till skaparen av ett soundtrack som på ett avgörande sätt bidrar till att skapa en unik helhetsstämning i en film som tar oss in i en alldeles egen filmvärld. Priset går till Krister Linder för musiken till Metropia av Tarik Saleh.

Pappa, Farmor, farbror K och jag (hahah vet att jag blev ful men den bjuder jag på)

Photo: Kalle Mörck

Här kommer en bild från förra året:


2
Sen bar det av mot uppsala och Saras födelsedag!
köde lite fel så det tog cirkus 1tim och 30min ge eller ta några minuter.
Men det va skit kul när jag väl va där, hadde Saknat hannah så extremt mycket, hade saknat många av de andra som va där från klassen oxå som Elise,simon och mange<3 jag hadde super kul, dock blev jag extremt ful på alla bilder men jag kan dela med mig ändå=) vi va kvar ganska länge Maria.L's mamma kom och hämtade os runt halv 5 vi va i väsby runt 5 där min pappa hämtade upp mig och hannah, det va snällt av honom tyckte jag=)
här kommer lite bilder från kvällen:


Kinesen!


Hannah och Maria.L<3


Elise, Simon och Hannah<3


Jag(FUL) Simon hannah och maria.L<3


Jag<3Hannah


Jag(FUL)<3 Elise (sötisen)


Maria och jag<3 hahah min tunga e helt rosa av smultron vinet:)

Det va min lördag hörrni (orkar inte lägga upp alla)

Vad gjorde ni?

PEACE!


RSS 2.0