Bye sweden!

Nu så är det snart drax att rulla mot ARLANDA!!!! blandet går kl 6 så vi ska väl åka någongång runt 4 tiden, jag och Mirre bestämmde oss för att dygna, lika bra liksom, så nu har jag precis plattat håret och mirre håller på för fullt, ska kolla igenom min packning så jag har med allt en sista gång, och sen blir det mer luff framför datorn=)

Sen blir det España! i hela 3 veckor helt LOVLEY!



PEACE!

(jag kommer ha dator med mig faktiskt så det kommer kanske bli lite bloggande får se)


X-men: First class

JAG ÄR F*CKING DÖDS TAGGAD!!!!!!!! X-Men 4 (first class) kommer till biograferna en 3 Juni 2011! och jag kommer lugnt vara den fösta att se den! Älskar x-men filmerna och låt mig inte ens börja på Wolverine origins ÄLSKAR!!!!!! hugh jackman är för het som logan. Men på riktigt ni förstår inte hur mycket jag älskar x-men ( vågar jag säga det?! nästan mer än harry potter:O) Jag har liksom växt upp med dem, pappa och jag ahr läst x-men tidningarna sen jag va liten har kollat på alla filmer och alla tecknade serier!!! Och nu kommer First class SNART! längtar galet!

Sen är jag taggad för spiderman och transformers oxå och såklart för 1 och 2 delen av sista harry potter filmen!!! det kommer bli ett jäkla bio år för mig!

Lite kort om filmen:

''Before Charles Xavier and Erik Lensherr took the names Professor X and Magneto, they were two young men discovering their powers for the first time. Before they were archenemies, they were closest of friends, working together, with other Mutants (some familiar, some new), to stop the greatest threat the world has ever known. In the process, a rift between them opened, which began the eternal war between Magneto's Brotherhood and Professor X's X-MEN''





Gorgeous! ( mr.Jackman är ju grymt snygg i Australia oxå! fast lungt hetasts som wolverine)

Semester

ja ni idag är det min sista arbetsdag denna sommar....Efter idag så har jag äntligen min efterlängtade semester *YÄY*

ikväll blir det middag med Hannah Bananna som fyllt 18 grattis igen hjärtat. Och imorrn blir det rålis för att möta upp Lou och Linnea mina små horor:P saknat dem som satan! ja söndag så ska jag leka med vickili, måndag fixa naglarna! äntligen tappade  min tumm nagel igår:( den är ju fortfarande lika lång har ju inga tippar utan min egen läng så det va ju inte hela världen. Sen resten av veckan ska jag bara fixa små skit grejer innan jag åker till Spanien den 30/07. Juste på onsdag så har hannah födelsedagsfest med 007 tema och jag ahr hittat den perfekta klänningen=D ni får de bilder på onsdag, nu ska jag fortsätta jobba, får nämligen gå när jag e klar så ska lägga på ett kol eller 2 :P

PEACE

I'm doing just fine...

Ay a mi me va bien
Vivo mi vida feliz
No importa donde estes
Ay a mi me va bien
El tiempo hace fuerte
Y por suerte te olvida





Denna låt heter ''Doing just fine''
''mi me va bien'' med Boys 2 men, men textbiten är från den snanska versionen av denna låt som jag bara total ÄLSKAR! den är så sjukt sentimental för mig (E jag förstår vad du menar med att låten är mer emotional på spanska, spec när man kan texten på eng)


(ursäkta om spanka stavningen suge men jag jag är sämst på spanska gjorde mitt bästa)


Wise men say, only fools rush in!

Shall I stay? Would it be a sin?








Tjenis

sitter på jobbet igen. mår bättre faktiskt lite smått öm i magen fortfarande efter gastroskopin! som btw va det absolut värsta jag varit med om i hela mitt liv!:'( usch fy och blä säger jag bara till det.

Sen så har det väl inte hänt så mycket mer dålig uppdateing  på min sida men men det är ju sommar....
nu ska jag fortsätta jobba=)

PEACE!

hahahhahahha

I don't shut up. I grow up. And when I look at you, I throw up. And then your mom goes around the corner and she licks it up.


hahha skönaste, kolla på retarded test videon på youtube. Bästa!(kan inte lägga in the här)
Sök på retarded test collage humor hahahhaha


Jag vill inte :'(

Jag ska göra en Gastroskopi på måndag:( och är svin nervös vill verkligen inte usch.....
Kommer inte få äta något från 00.00 på söndagen tills några timmar after behandlingen (inte äns dricka lite vatten!!)


Allmänt

En gastroskopi innebär att en läkare undersöker magens inre med ett så kallat gastroskop. Gastroskopet består av en böjlig slang som leds ner till magsäcken genom munnen. Läkaren kan även ta vävnadsprover och genomföra olika behandlingar med gastroskopet.

Man kan behöva gå igenom en gastroskopi om man till exempel har ont i eller besvär med magen. Undersökningen kan bland annat visa om man har svamp, en tumör, ett sår eller en inflammation.

Om man använder insulin, tar blodförtunnande medicin eller har problem med hjärtat ska man berätta det för läkaren.

 

Förberedelser

Man måste alltid fasta före undersökningen under minst sex timmar, men det går bra att ta mediciner med ett glas vatten fram till två timmar före.

 

Hur går undersökningen till?

Innan undersökningen får man lokalbedövning i halsen. Därefter ligger man på en brits medan läkaren undersöker med gastroskopet. Det gör inte ont, men en del kan tycka att det är obehagligt och kan behöva få lugnande medel innan.

En undersökning tar vanligtvis inte mer än tio minuter





Fråga mig inte varför killen på bilden ser så jävla nöjd ut, hahahhahah för det tvivlar jag på att han är!

Fattar ni de ska trycka ner en Hel slang i min hals hela vägen till min magsäck! när jag är vaken!!!!!!!!!!!!!! :'(


om jag vågar

jag vill absolut pierca mig i ena kinden (nej inte i båda) hahah det är nån sjuk grej som jag fårr för mig att jag vill göra. Nej men jag tycker att det är sjukt snyggt har alltid tyckt det. Och nu ahr jag typ  bestämt mig att efter spanien så ska jag pierca mig i vänstra kinden (inte högra för jag har min töjning i höger öra och det kanske blir lite mycket då) ska göra det på Heavenlyink för att han som gör de där är riktigt duktig och vet vad han hålelr på med. (tar inga risker med en halvdan ) jaja nu ska jag fortsätta jobba.

 pixe är så sjukt söt!






PEACE!

I like it..yes I do!



hahah Jersy Shore! jag döööör hahah...

I Wanna ......

I wanna Just Dance
But he took me home instead
Uh oh! There was a monster in my bed
We french kissed on a subway train
He tore my clothes right off

He ate my heart then he ate my brain




tjenis pe*is :P

hej alla glada nu är min härliga 5dagars semester över:( (men har ju semester i 4veckor om 2veckors tid) Så nu sitter man här på jobbet igen, och äter jordgubbar till frukost *MUMS*

Igår va en helt underbar dag. Var och badade i Nyfors på tyresö med emelie Johan och Maria....Det va super mysigt dock blev det lite skogsvandring och bergsklättring innan vi hittade med perfekta bad platsen=)
Åker antagligen tillbaka dit om det är fint väder i helgen, då blir det lite  bad,grill och kanske tillo med lite drickande sper mysigt=)

Nej nu ska jag fortsätta jobba, lägger upp lite bilder när jag kommer hem. PEACE!

:x

Usch idag mår jag riktigt dåligt.!
Vaknade upp med en magkattarrs känsla, illamående och jag kände mig väldigt svag:(
Ringde läkaren och fick ingen tid förns kl 13.30, hoppas jag klarar mig till dess, är på jobbet (mamma hämtade upp mig hemma) trots att jag mår så jävla illa, känns som att jag ska spy när som, och typ som att mina kinder är bortdomnade jätte konstigt. Plus att jag typ är döds hungrig men vågar inte äta något:(

Vad ska man ta sig till? haha mamma trodde jag va gravid för jag har mått illa varje morgon i snart 2 veckor hahah, Den Risken är inte stor haha närmare noll chans ever!hahah kunde liksom inte låta bli att skratta åt henne när hon sa det.

Men men ska försöka äta en banan och hålla ut tills halv två. I NEED FOOD! :(


;)

He licked his lips
Said to me
Girl you look good enough to eat
Put his arms around me
Said "Boy now get your paws right off me"

;)

B4MV



Nu är det såhär planen är! Jag och Jen vill gå på Bullet for my valentine! eller vi SKA gå! men vi är fattiga som löss så vi ska köpa biljetter i typ Augusti:S hahah hoppas det finns biljetter kvar då! håller fingrarna korsade. Men det tror jag There better be! :P hahah
Om ni inte lyssnat på dem tidigare gör det! Min favorit låt är  ''Tears don't fall'' as bra!




en annan bra låt är ju självklart ''Bittersweet Memories'' Ni får den av mig oxå=)


De spelar i Stockholm den 16 November och i Göteborg den 19.....för er som ville veta=)

PEACE

Monster

Min nya gaga favorit! gillar typ alla hennes låtar men denna är klart bäst !


Done and done!

Nu är biljetterna betalda och klara=)

London here i come:P

haha det har ju varit massor med prat fram och tillbaka om vi ska ta oss en tripp till London jag vickan och brudsen:) och Nu har vi fixat biljetter=) det blir ju självklart efter spanien haha jag åker till London den 27Augusti och kommer hem den 1sep så är inte borta länge missar bara 2 dagar av skolan...Sen den 4sep fyller jag ju 18!!! super kul och jag hinner vara hemma efter spanien i ungefär 1 vecka innan jag åker vidare till London=) Den här sommaren kommer bli helt Awseome! den började ju sjukt bra med GBG med min lilla Tardy och pier pressure och fortsätter bara bättre och bättre=) nej nu sa jag gå och köpa lite lunch..



PEACE!

Se boys ;P

HAHAH jag gjorde ett flickvänns test på veckorevyn bara för skojs skull hahah, här kommer mitt resultat hahah

Du är drömflickvännen

Din partner kan skatta sig lycklig! Du är den verkliga drömmen. Varken för snäll eller för tuff. Kör på samma spår, så kommer ni vara lyckliga så länge ni vill.

 hahaha där ser ni pöjkar dömflickvännen härborta :P hahah, nej men helt ärligt tror ni på test som denna? (jag är lite skeptiskt, inte så att jag tror att jag är en dålig flickvänn verkligen inte, men va fan det beror ju på vad killen letar efter oxå, eller har jag helt fel?)

låten är ju för bra! älskar ne-yo (dock känner jag att jag redan har spelat sönder den, haft den  på mobilen ett bra tag nu, det är så typiskt mig att ha massa låtar innan de släpps så när de kommer till radio så är de redan uttjatade i mina öron :/)


So bad

I'm So bad
I'm So good that i'm so bad
I guarantee i'll be the greatest thing you ever had
Cause you aint never met nobody like me
they call me Dynamite, dynamite, dynamite, so!


Not afraid

I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road


Yeah, It's been a ride...
I guess I had to go to that place to get to this one
Now some of you might still be in that place
If you're trying to get out, just follow me
I'll get you there


You can try and read my lyrics off of this paper before I lay 'em
But you won't take this thing out these words before I say 'em
Cause ain't no way I'm let you stop me from causing mayhem
When I say 'em or do something I do it, I don't give a damn
What you think, I'm doing this for me, so fuck the world
Feed it beans, it's gassed up, if a thing's stopping me
I'mma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly
And all those who look down on me I'm tearing down your balcony
No if ands or buts don't try to ask him why or how can he
From Infinite down to the last Relapse album he's still shit and
Whether he's on salary, paid hourly
Until he bows out or he shit's his bowels out of him
Whichever comes first, for better or worse
He's married to the game, like a fuck you for christmas
His gift is a curse, forget the earth he's got the urge
To pull his dick from the dirt and fuck the universe


I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road


Ok quit playin' with the scissors and shit, and cut the crap
I shouldn't have to rhyme these words in the rhythm for you to know it's a rap
You said you was king, you lied through your teeth
For that fuck your feelings, instead of getting crowned you're getting capped
And to the fans, I'll never let you down again, I'm back
I promise to never go back on that promise, in fact
Let's be honest, that last Relapse CD was "ehhhh"
Perhaps I ran them accents into the ground
Relax, I ain't going back to that now
All I'm tryna say is get back, click-clack BLAOW
Cause I ain't playin' around
There's a game called circle and I don't know how
I'm way too up to back down
But I think I'm still tryna figure this crap out
Thought I had it mapped out but I guess I didn't
This fucking black cloud's still follow's me around
But it's time to exercise these demons
These motherfuckers are doing jumping jacks now!

I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road


And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, Imma face my demons
I'm manning up, Imma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Time to put my life back together right now


It was my decision to get clean, I did it for me
Admittedly I probably did it subliminally for you
So I could come back a brand new me, you helped see me through
And don't even realise what you did, believe me you
I been through the ringer, but they can do little to the middle finger
I think I got a tear in my eye, I feel like the king of
My world, haters can make like bees with no stingers, and drop dead
No more beef flingers, no more drama from now on, I promise
To focus soley on handling my responsibility's as a father
So I solemnly swear to always treat this roof like my daughters and raise it
You couldn't lift a single shingle lonely
Cause the way I feel, I'm strong enough to go to the club
Put a ??? and lift the whole liquor counter up
Cause I'm raising the bar, I shoot for the moon
But I'm too busy gazing at stars, I feel amazing and

I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road


ÄLSKAR EMINEM! OCH HANS NYA ALBUM RECOVERY! LOVES IT!!!!


Solna Strand

Snart bär det av ner till solna strand för grillbuffé lunch i solskenet!
(ska man sluta käka fet mat kan man ju slå på stort de sista dagarna säger hon som åt en enorm äppelkaka och en Cola till FRUKOST) hahah



hahahha jag om 10år! hahah XD
(nej fy va elak jag är! övervikt till denna grad är livshotande och inget att skämta om)
hihi fast lite kul är det...:S

PEACE

Snart! Då jävlar!

ska det bli träna av! haha känner nu att kroppen inte riktigt är som den en gång var (när jag tränade 6dagar i veckan) och det är inte så att jag tyckwer att jag är tjock och vill banta absolut inte! Men nu känner jag bara att jag blivit rundare om magen och kärlekshandtagen...ja det är definitivt mer att ta i om jag säger så haha, och rumpan min ska vi inte äns prata om....jag har aldrig haft specielt stor rumpa, har alltid haft en äppel rumpa (äppel rumpa= utåt putande rund, inte så bred på höfterna) haha haha och jag har varit nöjd, nu har jag gått up 2 st i underkläder (36-38 :O) visst det är väl kul kan man ju tycka! och som sagt ska INTE banta!
jag ska börja träna och äta nyttigare för att bli av med hullet på magen! har altid haft en platt mage och tycker det är fint! nu ser det ju an ut som att jag har en bebis kula hahaha....Men det är ju en smak sak, men jag trivs i min kropp men jag trivs mer när magen är platt=)

Frånomed Måndag ska jag börja gå på power walks och kasnke jogging runder, göra sit-ups och dylikt, Mirre hakar nog på hon med...Ska försöka äta bättre oxå (FÖRSÖKA) jag menar Det är INTE ok att äta bullar till frukost, pizza/max hamburgare till lunch, och sedan donils efter jobb/skola och någon FET middag kl 02.00 på natten! eller? hahah inte undra på att jag nu bara skjuter upp i vikt.
jaja nog om detta and BACK TO WORK :P


blir bara lite bilder



söt sommar kläning från H&M



Gaga linne från H&M



siles droppar smink väska och små skit smink prylar=)



linne från Monki+ blommig tub bh/liknande sak från urban outfitters





söta små vita volang hottisar från urban



red lace H&M



ny lila töjning, besviken för tydligen så är mitt hål redan 4mm (vet litet) så jag kunde lika gärna ha köpt en 5.a eller 6.a:/ jaja en dag imorrn oxå=)

nu ska jag sova, ska jobba imorrn PEACE!

Love those icey blue eyes








han har så snygga armar att jag dör lite innombords varje gång jag ser dem!!!!
galet fina axelmuskler mmmmmmmmmmmmmmmums!<3





MUMS!!!!!

:'(

Rumors spreading about this other girl
Do you do what you did
when you did with me
Does she love you the way I can?
Did you forget all the plans
that you made with me
Cause baby I didn't

That should be me, holding your hand
That should be me, making you laugh
That should be me, this is so sad
That should be me, that should be me

That should be me feeling your kiss
That should be me, getting your'e gifts
This is so wrong, I can't go on
Do you believe..That that should be me

You said you needed a little time
From my mistakes
Its funny how you used that time
To have me replaced

You're takin her where we used to go
Now if you're tryin to break my heart
Its working cause you know

RSS 2.0