Me and my.....



Jag kollade inte på eurovision iår men nu på efterhand har jag knarkat belgiens bidrag! JAG ÄLSKAR DEN och jag är ju 25% belgisk eller vad fan man säger haha, måste abra påpeka att jag i hela mitt liv trott att jag var 25%fransk men ikke! Det var tydligen belgien haha... Men jaja, jag älskar iallafall Tome dice och denna låt! hans röst är typ en blandning mellan kames morrison och jhon mayer.

svin bra e låten iallafall! Nu ska jag nog kolla på en film... PEACE!

TODAAAY

Idag har jag gjort massor med skit haha, orkar faktiskt inte skriva om det så detaljerat.
Jobb: Nk
Ballkongen: Med Mirre
Reklamfilm: Med Mirre

och massor med andra skojiga saker.

Här kommer lite bilder från idag och gårdagens utgång till snaps=)







Today!














hahah 1000000 bilder på bara mig! jag vet jag vet väldigt ego! =) jaja......skitdesamma!

PEACE!<3

TAGGA till nu FÖR F*N ;P

fick just ett nyhets mejl om pier pressure=) och fick reda på att Johnossi (Ett av mina favorit band, har knarkat deras nya platta som bara är FÖR j*vla bra!) kommer dit i sommar=) JAG ÄR ÖVER LYCKLIG! (trots att detta betyder att jag fortfarande är  i GBG när taylor kommer till sverige, och det e  ju såklart super deppigt, men så många av mina favorit band kommer till gbg chansen att jag får träffa någon av dem är större än att jag får träffa taylor, eller vad tror ni?)....jag vill åka nu nu nu! har biljetterna redo! resan redo! boendet redo! och nu kameran och humöret redo!!!!! fattas bara att jag ska beställa min snygga Ville valo t-shit så är jag HELT REDO!

dessa artister kommer, sätter en liten stjärna framför mina favvisar!! ju fler stjärnor ju mer gillar jag dem=)

*****HIM (FIN)
****Paramore (US)
*****30 Seconds To Mars (US)
***Takida (S)
**The Sounds (S)
**Pendulum (AUS)
***Dead By April (S)
*Destine (NL)  har inte lyssnat på dem så mycket ännu
***Neverstore (S)
****Her Bright Skies (S)
**Ape Rape Escape (S)
*You Ate My Dog (S)  har inte lyssnat på dem så mycket ännu
****Johnossi (S)
**Earlytobed (S)


MAn kan ju säga att jag är taggad!!!! många av mina favisar kommer, fattas bara  de gamla klassiker banden som Iron Maiden, alice cooper (som btw kommer till sonisphere den 7agusti som jag missar) Metallica mm.
nu har ni ett litet humm om vad jag lyssnar på helst!
Jag lyssnar ju på all typ av musik (helts INTE fjortis dunk) men det jag föredrar att bara sitta och lyssna på och det som finns på min mobil är Rock! hårdrock! och love metal osv. =)

PEACE

today's look





linne: Oasis
Kavaj: H&M
skor: DinSko
Skosmycke: Chain me
Väska: Oasis
klocka: DKNY
Smycken: all over the place hihi;)


NADA

Tjenna! idag har jag gjort NADA! känns det som, igår hade jag en total melt down! såg en film (en komedi) på tv canal+ series, väldigt bra  ''welcome home, roscoe jenkins'' hette den, jag såg den i ett helt annat ljus, kände igen mig själv i hans karaktär så jävla mycket att hela filmen helt plötsligt det sorligaste jag sätt på länge:( låg i sängen och grät så jag skakade:( kunde inte sova en blund... (inte bara av filmen, men ni vet  hur det är när jölken börjar koka tar det int elång tid innan det bublar över kanten, hahah) jaja nog om det, kunde inte sova orkade inte upp till skolan tog en liten sovmorgon, och sen åkte jag till jobbet ( för jag ahde ara en lektion på morgongen som jag sov förbi:/ J*VLIGT dåligt gjort av mig) sen gick jag hem med voven i solan och stannade upp som en NÖRD och lekte lite fotograf hahaha

tog bilder på blommor och skit för att testa de olika inställingarna=) haha skit mobbad måste jag ha sätt ut , men men skit de samma bilderna blev fina ändå, här har ni några:






 TOP DOG!!!<3<3<3

haha tog typ 100000 blomm bilder till haha men de är ej sparade =) hihi


PEACE

kaaaaammmeeerrraaaa!

Igår kom min nya kamera hem! *YAY* jag är helt över lycklig tog en massa onödiga bilder bara för att testa alla inställningar, och kameran är rikitgt bra!!! =) supernöjd med mitt köp.

Det är en fujifilm finepix S1800! och jag älskar den!






Så ser den ut!

Lite info:Fujifilm lanserar tre nya modeller i S-serien. Här kan du vara kreativ och experimentera med vidvinkel och hela 15x respektive 18x zoom. En rolig kamera för dig som vill lära dig lite mer om fotografering men inte önskar dig en stor spegelreflexkamera. S-serien har HD på film och bild, följfokus, panoramainställning samt intelligent ansiktsdetektion med blinkvarning och smile detection. S-serien har en stor 3” LCD-skärm som ger dig god översikt och också möjlighet att rotera bilderna på skärmen.

  • 12 megapixel CCD
  • 3” LCD
  • 18x zoom, 28- 504mm
  • Dubbel bildstabilisering med CCD-shift
  • HD film och bild, S2500 HDMI kontakt
  • SR auto, 6 programlägen
  • Följfokus
  • Panorama läge
  • Naturligt ljus och med blixt
  • Auto rotate efter bildläge
  • ISO 6400
  • AA x 4 Batterier

Kamera
Sensorupplösning 12 Mp
Bildskärm 3 " LCD
Minneskortstöd SD/SDHC
Manuell ISO 6400
Automatisk ISO Ja
Inbyggd blixt Ja
Optik
Maximal bländare f/3,2 - f/5,8
Optisk zoom 18 x
Minimal brännvidd, motsvarande 35 mm 28 mm
Maximal brännvidd, motsvarande 35 mm 504 mm
Optisk bildstabilisator Ja
Autofokus Ja
Foto
Bildformat JPEG
Bildförbättringsfunktioner Digital bildstabilisering
Video
Maximal videoupplösning 1280 pixel x 720 pixel
HD-inspelning 720p
Generell information
Manualspråk Engelska, Svenska, Danska, Norska
Menyspråk Engelska, Svenska, Danska, Norska
Dimensioner (H x B x D) 73,1 mm x 110,2 mm x 80,7 mm
Batterityp 4 x AA
Garantitid 2 år


OH YES! GIVE ME MORE!

OJOJ heta nyheter för er som inte redan visste=), Det är bekräftat det kommer en  TRANSFOMERS 3! YAYYAYYAYYAYYA! JAG ÄLSKAR TRANSFORMERS!
haha jag vet jag e lite nördig =)

Men i alla fall, den ska komma 2011 den 1Juni eller Juli, det ryktas även om att Megan Fox ändast kommer att vara med de första minutrarna av filmen och sedan bli utbytt! vad tycker vi om detta?
Detta ryktet har spriditd pga av att megan ska ha haft lite problem med mr.Bay's ''crew'' och hon har även gemfört michael Bay medd HITLER!
Så om det stämmer så tvivlar jag inte på att hon blir ''killed'' i början av filmen.





Jag är i alla fall TOTALT J*VLA TAGGGGGAD!!! ÅÅÅHHHH vill se den nu!



PEACE! PAX<3


BEATboxing- DOG!

AHAHAHAHhahahahaha sjukt jävla kul video! jag dör så jävla störd!

every time i close my eyes, i se my name in shining lights

Min knark låt just nu! Den är så otroligt bra och overhört härlig att bara sitta och lyssna på=)

Travis har ju ALLTID varit en riktig godbit men nu på lite senare år så har han blivit helt jävla gorgeous!
Och sen Travis helt jävla underbara klädstil, och stil över huvudtaget som en blandning av en rock star och en hip-hopare! KILLAR SE OCH LÄR AV DENNA PERFEKTA MÄNNISKA!

Och Bruno mars ska vi inte ens snacka om! Den rösten skär in i min själ! sååååååå BRA! underbart


 

 ALLTSÅ KLÄDERNA!!!!!!!!<3



Bruno Mars, är inte helt fel att titta på han heller, han är otroligt söt och med den rösten blir han bara sötare och sötare....

 

Cutie!

Nej nu är det dax att sätta igång bandit och jobba vidare=)

PEACE, PAX<3

Hmm. inte riktigt på topp

Tjena mitt bena (hahah lågstadiet humor) sitter på jobbet idag efter som att jag är ledig från skolan (för att jag är färdig med de jag ska vara färdig med) har på mig min nya fina jumpsuite från oasis som är super snygg=)

Igår var jag ledig från både jobb och skola super skönt. Jag låg ute i solan nästan hela dagen från halv 3 till kl 6 sen fortsatte jag sola på balkongen till kl halv 8. ficker inte super mycket färg eftersom jag gick ut så sent men bikini linjen är på gång.
Igår kom jag på att min bikini-body inte riktigt är på topp, nja måste trimmas lite här och där, annars ser jag väl ut som en flodhäst på stranden i sommar. Jag säger inte att jag är tjock verkligen inte jag säger bara att jag kommer bli tjockl om jag fortsätter äta som jag gör utan motion. INTE ALLS BRA! sen jag började på st:martins så har jag gått upp 4 kilo! fattar ni 4Jävla kilo! visst jag kan lägga på mig lite men allt har satt sig på mitt fatAS och min nya fina kulmage haha, jaja ska sluta klaga och ta tag i saken istället. Ingen annan som kan ändra på mina rutiner utan det e upp till mig, (tragiskt att jag skriver detta medans jag trycker i mig en twix och dricker an cola, *suck*)

Jaja nu ska jag fortsätta jobba!

PEACE, Pax<3

Gaga-like

Ja vi alla vet att lady gaga är as cool, och jag kan absolut erkänna att jag gillar henne och hennes musik precis som resterande befolkning på planeten jorden.! haha

nej men det finns 1 LadyGaga och bara 1,(ioförsig så Kopierar gaga Grace kelly enligt många?) Sen har vi ju en massa gaga-likes
Gaga-like=Kändisar som försöker efterlikna fröken Gaga. Vilket jag personligen känner är väldigt patetiskt.
Först började Beyoncé och jag tycker inte att hon lyckades, sedab blev det ett samarbete mellan de 2 nämnda men tyvärr så tycker jag inte att Beyoncë lever upp till lady gagas nivå (dock är låtarna telephone och videophone riktigt bra)

Sedan har vi Christina aguilera som gjort en gaga-like come back med låten ''Not myself tonight'' låten är extremt bra och Xtina är fortfarande lika bra, men videon är Alldeles för mycket gaga att den nästan är lite desperat, vilket jag tycker är trist eftersom xtina är så bra i sig själv. Eller har jag fel?
   

Och nu har fröken Miley Cyrus AKA ''Hannah Montana'' släpp sin nya singel ''Can't be tamed'' och till min stora besvikelse så är även den gaga inspirerad! Jag är inget Miley eller hannah fan, men denna låt tycker jag faktiskt är helt ok, tror att många tjejer kan relatera en del till texten. Dock vet jag inte vad jag tycker om att Miley går från sin egen stin och gör en sexig musik video hon är ju trots allt en barnstjärna en disneystjärna om jag får säga så och har massor med små fans! Som ser upp till henne både som hannah och miley. Vad tycker ni om det?Vad tycker ni om videon?


I försig så va både Brittney och Christina  disneystjärnor (mikey muse club) som små och båda gick ifrån det och utvecklade en sexig image, Så det är klart det kan ju fungera. De är ju trots allt Världs Stjärnot nu!

                                                   Älskar pågågel inspirerade klänningen! den är FANTASTISK! 

Så va det dax

Att börja blogga igen.! Detta kommer ble ett rätt trist inlägg. Inga bilder eller så för jag sitter på jobbet(SGP).
hmm, det har hänt en del sen sist skulle jag nog vilja säga. En del shopping bus och lek med lilla R och jobb jobb och mer jobb.

Ja efter påsk så har jag haft APU i 3 veckor på Oasis biblioteksgatan. Det va super kul! Jätte trevlig personal, snygga kläder och mycket arbete=) verkligen en bra prakitk plats. Nu såhär efter så är jag glad att jag valde biblioteksg och inte gallerian (gallerian är ju större vilket jag ville) för på biblan så har de även Coast kläder, och pga brist på personal en dag så jobbade en kvinna vars namn jag inte tänker nämna, på oasis hon var butikschef på Coast nk och jag fick sringa ärenden och hjälpa henne hela dagen (Det var super kul hon var jätte trevlig) Hon tyckte att jag va duktig och tog mitt nr (inte för att jag trodde hon skulle höra av sig, ang jobb då alltså)
Men i lördags så ringde hon och de behövde hjälp på NK! haha så ja självklart dumpade jag mina planer och åkte in direkt=) Så ja hörrni nu har man 2 jobb och skola:S haha kommer ju bli utbränd och gå in i väggen innan jag fyllt 18! men men. Så det är SGP (kundtjänst) och Coast NK. 

dagar då jag inte varit i skolan eller jobbat så har jag ahft fullt upp med lek och bus med lilla R på 3otroligt söta år=) haha , ja ni det va väl en liten snabb update.! Skriver lite mer ikväll och lägger in lite bilder på lite shopping(bikini's för det mesta) osv.

PEACE! (Pax)

RSS 2.0