HELT OTROLIGT!

Han är så duktig att jag dör! herregud han sjunger för fan precis som whitney.H, jag får sån gåshud och ryser i hela kroppen!

SÅ BRAA!

tar till baka det där..

om att jag inte va så trött idag *PFFF* ha! villket skämt, efter min lilla macka som jag åt så var det som att jag gick in i en vägg av trötthet! usch fy och blä sitter nästan och nickar till här framför skärmen:P

nej men fy hur ska jag orka festa ikväll?:S

ska köpa en cola och se om jag piggnar till.

PEACE!<3

Morsning korsning

sitter nu på jobbet, på min mammas plats för hon är ledig och min plats är så kall för jag sitter precis under en luftventilation.

är inte sådär jätte trött idag *skönt*
efter jobbet så åker jag på kryssning=) det ska bli super kul.

btw jag har satt en spärr på min mobil denna månad för min räkning började bli alldeles för hög, så jag kan inte svara på några sms eller ringa någon. Så om någon vill nå mig så får ni lov att ringa=)

nu ska jag hämta lite kaffe, PEACE!

Nillie@Work

usch idag känner jag att jag är riktigt seg.  Va på tjejmiddag igår hemma hos Nadine aka Gullet=) det va super trevligt faktiskt hade saknat henne, och alla hade nog riktigt kul...
jag va hemma runt halv 11 tiden skulle jag tro, då prövade jag lite kläder inför kryssningen och bestämde vad jag skulle ha på mig på kvällen. sen tvättade jag mitt smink och la mig och läste. och imorse va jag riktigt trött.
efter jobbet ska jag åka till min farmor för att äta lite god mat och umgås med min kära kusinvitamin Melanie aka Mellis(som hon hatar att bli kallad  moahahah:P)
Efter det ska jag vidare in till stan och fika med mina underbara  små flickor. Lisenfisen GulleGrisen, Vickeli, Louise Lo Bajsunge aka Fittskaft. (hahah jag vi är sjuka i huvudet) Det ska bli trevligt, men får se hur många av dom som backar ut idag hahah vi har nog sagt att vi ska fika allehop i några dagar nu haha...Men hur som så SKA jag fika jag är väldigt sugen på en chai-latte.  När vi fikar så blir det alltid Alberts, jag personligen älskar esspreso.H men vi bestämmer alltid fika tid så sent och då är det barta alberts eller 60 som är öppet, och på 60 är det bara en massa jäkla fjortisar. Och på alberts kan man sitta ute  mitt i vintern för de har infravärme *MYSIGT* och filtar *RIKTIGT MYSIGT*.

jaja nu ska jag jobba sista halv timmen innan lunch dax! jag dööööööör av hunger just nu....mmmmhmmmm MAT!

PEACE!<3

Music is my drug

Här kommer en topp 5 lista!

på de låtar som jag knarkat idag!

*Johnossi - What's The Point

*Crucified Barbara- Heaven or hell

*Paramore- The only Exception

*Mustash- I'm Frustrated

*30 Seconds to mars- Kings and Queens


Yes där har ni ett litet smakprov på några av mina favisar just nu ;)

Nu ni!

Nu har jag köpt biljetter till pier pressure festivalen den 20 Juni i GBG, köpte till mig och Maria! det kommer bli awesome.

Vi kommer åka ner till GBG den 19 och kommer hem på natten den 21 Juni.. Vi kommer bo hos hennes gudföräldrar 1 natt och på vandrarhem 1natt, det kommer bli mycket shopping förmodlingen =)
tågbiljetter och vandrarhem ska vi köpa någongång nästa vecka, men nu är iallafall biljetterna till festivalen klara dom ligger i säkert förvar i en söt liten röd plastficka hahaha...

Men hörrni jag sitter och funtar på att köpa en kamera! YES jag har ju en kamera en liten rosa digitalkamera som är ganska bra ändå men jag vill ha en lite mer ''high-tec'' funtar på Canons ny G11 som tydligen ska vara riktigt bra, många andra bloggare använder denna tex och jag har även många foto kompisar som alltid har denna kamera som backup i väskan.... problemet är bara det att den kostar cirkus 6000kr :S hmm....*JIP*:O  ja jag vet 6000kr på en kamera men det sägs att det är värt pengarna. Jag tänte såfall köpa den ifrån Onoff med 2års garanti såklart (Klantskalle som man är) Men jag känner att jag inte riktigt har råd att punga ut 6000 bara sådär så jäkla mycket utgifter nu, spanien, GBG, kryssning, Mobil+mobil räkning, som ni ser har jag liksom en hel del utgifter, men jag tänkte att jag kanske kunde köpa den på avbetalning=)! *Lysande ide sickan* haha, då skulle det vara ca 250kr i mån i 24mån (2år för er som inte fattade det:P) och precis så gör jag ju med min mobil och det går ju hur galant som helst...


Här är kameran: Canon G11
Vad tror ni om den?
Någon som vill sälja en lite billigare till mig:P?
Någon som kanske har denna kamera och har lite inside info omd en?
Vad tycker ni om det? min lilla ide om avbetalning då alltså =)


JAJA nu slutar jag om 1tim 30min så jag ska jjobba på har precis köpt en energi laddande dryck, eller nja en sockerladdande iallafall (hahah köpte en cola bara) nej nu måste sickan (jag) och hennes bra ideer jobba vidare! vi hörs antingen senare eller imorrn, men svara gärna på mina frågon, eller om ni bara vill skriva så varsegoda!

PEACE på er mina små Påsk kycklingar! <3

Sanningens ord

Jag stötte nyss på en mening som jag tyckte stämde väldigt bra!

''Mental insanity is the key to freedom''

Eller tycker ni inte det?


BTW sry att jag inte har bloggat på ett dag men min dator är paj, och min bror sitter ALLTID vid sin, så jag har liksom inte haft chansen, men jag lovar att jag bloggar så mycket jag kan när jag får chansen. som Denna vecka kommer det bli några inlägg om dagen för jag sitter framför en dator hela dagarna=) btw igen, på Fredag är det kryssning och firande av min kära mor som fyllde år igår, och jag har total ångest över vad jag ska ha på mig:/ känner att jag inte har några snygga kläder hemma:( behöver shoppa...!!!! men jag tänkte kanske ha min nya snygga klänning från topshop med ett par svarta strumpbyxor med rosetter på även dom från topshop, det va en outfit jag köpte till förra helgens födelsedags firanden och tycker den gjorde succse, men jag vet inte usch vad ska jag hitta på¨, har inte pengar till att köpa något nytt heller:/ 

jaja kanke kan remake något hemma senare...

PEACE!

Nillie@Kundservice

godmorgon alla mina små påsk kycklingar =)
hur har eran påsk varit? jag antar att ni fortfarnade ligger och sover (det är ju trots allt påsklov) det hade jag gjort om jag inte jobbade:( men men....jag sitter är på jobbet och lyssnar på Bandit http://www.bandit.se/webbradio/frameset.php och gör lite Ärenden (vilket betyder att jag skickar utt svar på brev till kunder som bestrider, alltså säger att de inte beställt eller att de missuppfattat och inte alls vill vara med i sökmotorn) hahah det ringer inte så mycket idag vilket jag tycker är skönt. Vi är 5tjejer som jobbar här på kundtjänst (bara jag som jobbar deltid på timmlön) så eftersom alla de andra 4 är här så  behöver inte jag svara i telefon, jag HATAR att göra det, jag tycker inte om när kunder skriker på mig som om någonting är mitt fel. och jag hatar när de säger att vi är ett lurendrejeri företag villket vi verkligen inte är vi är ett väldigt serriöst företag och vi är väldigt noga med att våra säljare spelar in hela samtal just för att inte kunna ge ut falsk information eller gräva ner den riktiga faktan och självklart att kunden ifråga verkligen förstått vad som sker och har befogenhet(de vill säga har rätt att beställa åt företaget) och jag är inte en männinska som tar skit från andra men jag kan liksom inte sätta mig och käfta emot när de skriker och kallar mig massa fula saker (som faktiskt sårar eftersom att jag e helt oskyldig i det hela, vad kunden och säljaren kommit  överäns om har ingenting med lilla mig att göra), jaja jag blir riktigt irriterad iallafall, en otrevlig kund kan förstöra hela min dag.
Blir så sur att jag vill skrika!


Så hörrni snälla tänk på det nästa gång ni ringer till en kundservice eller liknande försök att vara trevliga för personen i andra änden han ingenting med dina problem att göra!!! Make love not war!

haha denna bild har vi uppsatt på väggen hahah, så jäkla kul för om en kund är riktigt otrevlig är det verkligen såhär vi gör (alltså en kund som ringer var5 min och vägrar förstå) :P (hoppas ni fattar att jag driver, klart vi inte gör men man vill gärna)

Nu ska jag fortsätta jobba! PEACE!<3

RSS 2.0