Ke$ha

vad tycker ni om henne? som ni alla säkert har hört så va ju hennes första singel Tik-Tok en stor party ht och nu har hon ju även släppt Blah blah blah, som det verkar gå bra för=) jag Personligen gillar henne mina favorit låtar med henne är ''animal'' och hungover''och '' dancing with tears in my eyes''

Speciellt hungover, den e så bra!!! här har ni den


JUTDET!

Köpte ett par skit snygga solbrillor på Monki oxå=) och så beställde jag ett halsband, från heartagram.com (hahah en him fanKlubb)





Visst e dom snygga!!!! jag älskar dom! nu måste jag bara ha antingen en randig eller en röd bikini till=)
Fast vitt eller svart funkar ju ALLTID det med <3


Fiint va?!=) alltså heartagram är så fina tycker jag....


Lite fort

tänkte jag lägga upp lite bilder på min shopping idag haha!



               svart spets body, bikbok 

 beige tröja med spets rygg, newYorker 

  mönstrat linne, med nit detalj, gina


skön tröja, gina '' I know that you are fashionated by me''



Svart linne med kedje detalj, gina

PEACE!<3





RIP

Min dator är DÖD!!!!! därför kommer jag inte kunna blogga på ett tag! min brors data är konstans ocuperad! och pappas data får man inte röra! datan ska in på lagning och ni lär märka när jag e tillbaka!


PEACE!<3<3<3

TAGGGAD!

Hej på er sötisar=) <3
nu är jag hemma, va på nån hemma fest i globen rätt segt!drack inget för jag hade migrän på dagen så jag ahde ätit citodon (den innehåller morfin) så jag skippade drickan, tror att tabletten hade gått ur men va inte säker och jag ville liksom inte ta risken!

MEN......Imorgon blir det uppsala för att fira Mange=) jag! är sjukt taggad har varit det i typ 2veckor nu=) ska bli SUPER kul!!!!!! tagtagtag=) hahah imorn på dan ska jag till maria.l hon och jag har en liten suprise till mange hihi.....

saknar alla i min gamla klass (från nackademin) så det ska bli kul att se några av dem imorn...jaja nu ska jag kolla en film och knapra på mina ÄLSKADE cheesballz!!! *MUMS*

nattinatt
PEACE! <3

TJOHOOO

På er mina sötnosar! sitter här på jobbet och lyssnar ljudfiler som vanligt! har jobbat på väldigt braidag! skulle jobba över idag men ska möta Maria.L is tan vid halv 6 så jag stannar bara till cirkus 17.10=)
jag ahr jobbat 3 dagar den här veckan! det är oftast bara tis-tors som jag kan jobba då jag bara har 1 lektion på morgonen och sedan åker direkt till jobbet! det e väldigt skönt att skolan ligger nära jobbet(skolan=Sumpan, Jobbet= vreten, 1 t.bane station) Jag kanske kanske ska jobba imorrn då jag börjar skolan kl 12.50, så om jag kommer in vid halv 9 till jobbet och jobbar till 12 sen lunch så borde jag hinna till skolan i tid!

Ja som jag skrev så ska jag möta upp Min älskling i stan vi ska ta en fika tror jag=) hahaha eftersom att jag är fattigare än en lus!!! så ska hon bjuda mig=) eller nja jag lånar pengar av henne till nästa vecka(usch illa jag vet jag HATAR att låna pengar) Men jag får ju lön och studiebidrag nästa vecka så jag vet ju att jag får in pengar och Maria vet att hon kan lita på mig att hon får sina pengar tillbaka=) om jag inte varit säker på att jag skulle få in pengar så sulle jag ju aldrig låna pengar av en vän (mamma och pappa går bra :P hahah)

Nej nu ska jag lyssna klart på den här sista högen och sedan dra mig mot tuben=)

PEACE LOVE AND HAPPINESS<3


Fetish

yes yes jag har mina fetisher det har vi nog alla=) jag ahr en Enorm sko-fetish (sulle nog kalla det mer en sjukdom)hahah men jag älskar även t-shits med tryck! och idag hittade jag världens bästa hemsida, och jag kommer köpa varenda jäkla t-shirt där hahahha så jäkla fina. t-shirts med tryck är himla snyggt tycker jag det e liksom väldigt enkelt men ändå inte så pass enkelt att de blir tråkigt=)

här har jag gjort ett litet kolage med några av tröjorna jag kommer köpa vid löning=)



Jag bara älskar'e<3 DÖÖÖÖÖR för cry baby tröjan med HETA jonny depp!!! å the nightmare befor christmas tröjan awsome!!!!!!!


Natti natt

Nu är det dax för lilla mig att sova! det har varit en lång dag+kväll/natt och jag e super trött och ska fakriskt till studion imorrn så jag behöver lite sömn (hjälper P och J lite bara ingen big deal peps)
men här får ni lite pics att kolla på! Ja alltså för er som fortfarande e vakna=) <3



jag och Hannah.K ikväll=) <3



Lite jag;)



Ett stycke gullunge! <3



Detta skulle vara ett stycke jag och gullunge men hon ville inte vara med på dena bild och den andra va extremt suddig! så ni fick bara mig igen! hahahhaha

lite ego får jag vara det är ju trots allt MIN blogg;)

Natti natt mina sötnosar! PEACE! <3

Vampire Diaries

Ye peps idag hade V.D permiär! Vad tyckte ni?



Personligen så tyckte jag att det va bra! jag är helt förälskad i  Ian Somerhalder<3 bich cruch on him!! fast det har jag haft länge...(han e ju även med i lost, för er som inte visste, men han dör dock i typ första sesongen tyvär) Så för mig så gör han typ hela serien! han är the ''devil'' haha och han är fine as HELL! hahah dåligt skämt men de stämmer yuppyupp=) har även varit duktig och läst på lite och Ian(damon) ska tydligen vara med i varje avsnitt hihi yay!!<3<3<3
Men men tillbaka till verkligheten, vad tyckte ni???


Sorry för den dåliga uppdateringen jag har varit Sick!!! väldigt sjuk faktiskt spytt som en gris *USCH* men nu är jag frisk som en mört igen=)

jaja varit i centrum idag och köpt mig en bok! nu när jag läst ut alla twillight böckerna så ville jag ha någe nytt! det stod emellan kat von.D high voltage och marilyn mansons självbografi! svårt val men så hittade mamma
Denna goding som jag suktat efet ett tag nu.....



ja jag vet vad ni tänker! *åh men gud en till vampyr bok* and YES! I LOVE IT! haha nej men jag ahr liksom aldrig fastnat för T.B serien det enda jag gillade med den va väl Mr.Skarsgård, men jag har velaat läsa böckerna väldigt länge.....För som ni vet är böckerna alltid bäst=) det är 9 böcker men jag köpte såklart bara den första! en i taget liksom hihi.. Jaja nu ska jag läsa vidare och sen sova, ska ju trots allt till skolan imorrn!

Här har ni någe å drömma om mina små godingar!


Som jag sa HOT AS HELL!!!!!! jag dreglar varje gång......<3<3<3


En kväll i Årstaberg!

yes people! igår va det utgång på G! vi åkte till årstaberg och festade med grabbarna......
Jag hade väldigt trevligt faktiskt. har lite bilder från kvällen som jag tänkte dela med mej=)



Hardcore biaaatch!!




Smile bitch SMILE!







ojOJ vad händer här?! :S



Ta kort på mig! snälla ta kort på MIG!!!! :P haha



VARNING! för GALEN SVANK!!! :O






Ne nu ska jag sova! fler skojiga bilder finns på fejjan..

PEACE! <3

Juste btw! JA jag har färgat håret=) det är en mörk mahogney färg pluss en röd toning! syns inte sådär super bra på bild men jag är EXTREMT nöjd! =)

Utgång

Nu blir det utgång med flickorna mina<3
lägger upp bilder senare! <3

Lite roligt

hahah äntligen hittade jag den roliga fylle videon på mig och vickan!!!! från i fredags. hahahah ingen fattar hur rolig den här videon är egentligen, och ingen fattar hur många sjuka videos jag har på min mobil nu när vi sjunger och e sjukt allvarliga men sjunger så falskt för att vi e lite drunk! allt jag säger är ''blame it on the alcohol'' hahaha här har ni videon =)



hahahhaha INVALIIIIIIIID!

PEACE!

Ny grej

Förklarar allt i videon=)



Som jag säger i videon så är jag förkyld så jag ursäktar de högretonerna som mest låter som skrik :S men men.....

om ni har några önskemål, på låtar eller om ni kanske vill att jag ska prata om någonting intressant så är det bara att mejla [email protected]

PEACE!

Hejsan hoppsan

haha tja tja, det va inte igår.... har faktiskt inte haft tid för bloggen, just nu går skolan och jobbet i första hand. Därför har det inte blivit mycket bloggande, men nu e jag tillbaka. =)

hahah jag gjorde egen sushi idag!!! det blev jätte gott:



hihi så såg det ut när jag va klar, det blev ganska mycket men pappa fick resten när jag va klar, jag är faktiskt ganska stolt över min insats=) hihi

PEACE!

RSS 2.0