juste

glömde helt, jag funderar även på att starta om min lilla bloggSångs kampanj grej jag började med för ett bra tag sen, jag har lite videos som kan läggas upp och tar gärna emot förslag oxå om det e så=)

saken med det är mest att jag har fått en del mejl tidigare om att det är de ni vill, och min blogg handlar ju till mesta dels om Mode OCH musik, och jag älskar att sjunga och har en helt okej röst som jag fått en del bra kritik på=) sen så tycker jag att det är rätt kul att få höra vad andra tycker oxå, varesig dåligt eller bra=) men jaja som jag sa en kul grej liksom..

Så om det oxå är något som verkar intressant så hör av er så fixar jag det oxå=)
Nej nu e det luuuuuunch *MUMS* idag blire Sushi =)

PEACE! <3

Kan inte lova någe..

Nu är jag här igen efter ett par månader. Jag är otroligt dålig när det gäller denna blogg, men jag har haft en hel del å göra.

Jag har nu sprotlov denna vecka och ska jobba veckan ut, efter det startar jag min praktik (på veckorevyn) därför tänkte jag att jag nu ska försöka under mina praktik veckor, hålla er uppdaterade om vad som försigår ute i mode/tidnings världen och vad jag som praktikant får göra och lära=)

är det någor som ni skulle vilja läsa om? hör av er till mig så jag vet, för jag tänker inte sitta och skriva om ingen vill läsa=)

men sen kan jag heller inte påstå att jag är tillbaka heller, utan det blir nog bara under praktiken som jag kommer att skriva, för sen börjar skolan igen, och jag har en hel del att ta igen och kommer inte ha tid. men som jag sa, hör av er till mig=) you guys know what to do ;)

PEACE

RSS 2.0